Kamera Express Cadeaupakket Platinum Camera t.w.v. €426,-

Bij aanschaf van geselecteerde Canon camera's ontvangt u bij Kamera Express geheel gratis een uniek cadeaupakket 'Platinum camera'! In dit pakket vindt u unieke extra's om het fotograferen nóg leuker en makkelijker te maken. Op deze pagina leest u wat er in uw cadeaupakket zit en hoe u de verschillende onderdelen kunt claimen. Als u het cadeaupakket 'Platinum Camera' nog niet in uw bezit heeft, vindt u hier tevens een overzicht van de producten waarbij dit pakket te verkrijgen is. Wees er snel bij, want op=op!

Ik heb mijn cadeaupakket al

Inhoud van het cadeaupakket

In het cadeaupakket 'Platinum' vindt u de volgende cadeaus:

Test een lens

Het aanbod aan lenzen is eindeloos. Voor iedere fotografievorm zijn er dan ook bepaalde lenzen die er het best bij passen. Heeft u altijd al een bepaalde lens willen proberen? Of weet u niet goed welke lens het best bij u en uw fotografiestijl past? Dan bieden wij u graag de mogelijkheid om een week lang een Canon lens te testen. Zo leert u de lens optimaal testen en weet u meteen of de lens bij u past.

Claim uw Test een lens

Masterclass naar keuze

Onze fotografie masterclasses zijn een unieke manier om meer te leren over de fotografievorm waarin u het meest geïnteresseerd bent. De keuze is aan u: gaat u voor de masterclass portretfotografie door Toonen & Wientjens, wilt u meer leren over landschapsfotografie door Bas Meelker, wilt u met Wendy Pronk meer leren over foodfotografie of kiest u voor sportfotografie door Pim Ras?

Claim uw masterclass met een bekende fotograaf

Zoom.nl jaarabonnement

Zoom.nl is één van de grootste fotografie tijdschriften in Nederland en staat boordevol wetenswaardigheden over fotografie. Zo kunt u in het tijdschrift alles lezen over de nieuwste camera's en bevat elke editie verschillende tips, cursussen, workshops en interviews met bekende fotografen. Zoom bestaat niet alleen uit een tijdschrift, maar ook uit een uitgebreide website. Hier kunt u zelf uw foto's delen en vindt u een grote database aan informatie waardoor u nog beter gaat fotograferen.  Op deze actie zijn aanvullende voorwaarden van toepassing.

Claim uw Zoom.nl jaarabonnement

Gratis Irista HD book

Canon Irista is een uniek opslagsysteem waar u al uw foto’s en video’s veilig kunt bewaren. Zo kunt u de media van uw fotocamera, smartphone, desktop en Facebook-account op één centrale plek opslaan en heeft u altijd toegang tot uw bestanden. De beelden worden altijd zonder compressie opgeslagen waardoor de originele kwaliteit van uw bestanden behouden blijft. Om uw mooiste herinneringen nog tastbaarder te maken, bieden wij u graag het Irista HD book aan. Dit fotoboek biedt plaats aan een selectie van uw mooiste foto’s.

Claim uw Irista HD book

Peak Design draagriem

Om uw camera altijd mee op pad te kunnen nemen, is een goede draagriem onmisbaar. Zo heeft u uw handen vrij maar houdt u uw camera wel altijd bij de hand. U ontvangt de Peak Design Slide camerariem: een veelzijdige draagriem die is gepersonaliseerd met uw naam en in lengte verstelbaar is. Uw camera is eenvoudig aan de riem te bevestigen én te verwijderen. Dankzij het 45mm tubular autoriemmateriaal bent u verzekerd van optimale stevigheid.

Claim uw draagriem
 


Bij deze producten ontvangt u het cadeaupakket 'Platinum':

Claim de artikelen uit uw cadeaupakket

Zo claimt u uw gepersonaliseerde Peak Design draagriem

Vraag uw gepersonaliseerde Peak Design draagriem aan via de website van Canon. Hier kunt u uw product registreren en doorgeven welke naam u op uw riem gedrukt wilt hebben. Vervolgens wordt de riem gratis bij u thuisbezorgd! 

Zo claimt u uw zoom jaarabonnement

In uw giftbox vindt u een pasje met daarop een unieke URL. Vervolgens kunt u op de activatiepagina uw Zoom.nl jaarabonnement claimen.

Zo claimt u uw Irista HD book

In uw giftbox vindt u een pasje met daarop een unieke code. Vervolgens kunt u op de activatiepagina uw Canon Irista HD fotoboek aanvragen.

Zo claimt u de Fotografie Masterclass

Neem een kijkje in het aanbod van masterclasses op onze website. Hierbij staat precies aangegeven welke masterclasses deelnemen aan Het Perfecte Plaatje en wanneer deze plaatsvinden. Met de unieke code op de kaart in uw giftbox kunt u gratis een plekje bij de masterclass bemachtigen door bij het afrekenen de code in te vullen.

Zo claimt u de Test een lens actie

In uw giftbox zit een pasje waarop u een speciale actiecode vindt. Hiermee kunt u vervolgens op een speciale pagina de lens reserveren- en huren.


Actievoorwaarden

Lees hier de actievoorwaarden