Polaroid POP

"Meet the Polaroid POP"

De Polaroid POP is het beste van beide werelden: zowel een instant camera als een mobiele printer. Maak de meest unieke en creatieve foto’s en druk deze af. Liever foto’s die u al eens heeft gemaakt? Ook dat kan! Verzend deze met WiFi naar de Polaroid POP om af te drukken.

Wat kan de Polaroid Pop?

Combineer het plezier van een instant camera met de voordelen van een mobiele printer. De Polaroid POP beschikt over een 20 megapixel camera met CMOS-sensor. Maak video’s in Full HD kwaliteit en gebruik de WiFi om foto’s vanaf uw smartphone te verzenden. De POP beschikt over een 3,97” LCD-touchscreen om beelden te bekijken én te bewerken. Geen foto zal mislukt geprint worden, doordat het mogelijk is om een SD-kaart te plaatsen en zelf te kiezen welke foto er wordt geprint. De Polaroid POP is dus een veelzijdige camera en printer in één!

Instant Camera

De Polaroid POP werkt perfect als instant camera dankzij de 20 megapixels en CMOS-sensor. De camera is niet de minste en beschikt over beeldstabilisatie en filmt in Full HD. Beelden eenvoudig opslaan op een geheugenkaart tot maar liefst 256GB geheugen. Bewerk de foto’s met een applicatie voor u ze print, ideaal dus!

Mobile Printer

Naast de instant camera is de Polaroid POP een compacte printer. Print de gewenste foto’s die u met de POP heeft gemaakt direct of na bewerking. Het is ook mogelijk om foto’s vanaf uw smartphone te printen door middel van WiFi of Bluetooth. Liever eerst bewerken? Ook dat kan!

Bekijk de Polaroid POP hier!