Foto op Xpozer (vergroting in HD) - Printers & Media
org-ke_nl:/content/static/Xpozer blitz.jpg
  
  

Een echte fotograaf drukt af op Xpozer bij Kamera Express!

 

Deel uw mooiste foto’s met familie en vrienden. Niet in een fotoboek, maar haarscherp uitvergroot op een Xpozer in uw interieur. Makkelijk, stijlvol en haarscherp. Met een paar klikken bestel je je mooiste foto of collage op Xpozer. U ontvangt dan een fotoafdruk met maximale scherpte op een dun kunststof fotofolie met een uniek Xpozer spansysteem. Het Xpozer spansysteem bevestigt u aan de achterzijde van uw foto en spant de foto strak op. Wissel uw foto’s voordelig en snel met de Xpozer Wisselfoto’s. Zo deelt u altijd uw laatste fotomomenten. 

   
org-ke_nl:/bestelmeteen.png
   
org-ke_nl:/content/static/xpozer/super triple_v5 met awards.jpg
   

Waarom een Xpozer?

org-ke_nl:/content/static/xpozer/Xpozer icon-detail.png
Meer detail in je foto afdruk
Echte kleuren dankzij het gekalibreerde fine-art afdrukproces. Een mat fotofolie, dus geen detailverlies door doekstructuur of weerspiegelingen.
   
org-ke_nl:/content/static/xpozer/Xpozer icon-vrij.png
Je foto hangt vrij van de muur
Wanddecoratie dat past in elk interieur. Xpozer heeft niet voor niets meerdere design prijzen gewonnen.
   
org-ke_nl:/content/static/xpozer/Xpozer icon-wisselbaar.png
Eenvoudig en voordelig je foto’s afwisselen
Dankzij het herbruikbare Xpozer spansysteem spant u zo een nieuwe Wisselfoto op. Vernieuwend en voordelig.
   
org-ke_nl:/content/static/xpozer/Xpozer icon-strak.png
Altijd strak opgespannen
Slimme gepatenteerde techniek in samenwerking met de TU Delft zorgt ervoor dat uw foto altijd mooi strak en vlak blijft.
   
org-ke_nl:/content/static/xpozer/Xpozer icon-ophangen.png
Makkelijk op te hangen
Hang uw foto op Xpozer makkelijk op aan de muur, in de ophangbeugel of aan een koordsysteem.

 

 
 
Afdrukkwaliteit
 
  • Kleuren die kloppen
    Dankzij het gekalibreerde afdrukproces komen uw kleuren overeen met uw originele foto. Dus vanaf nu zijn blauwe luchten, echt blauw en zien huidtinten eruit zoals het hoort.
 
  • Matte finish
    Het fotofolie heeft een matte uitstraling. Hierdoor is uw foto vanuit elke hoek zichtbaar en heeft u geen last van weerspiegelingen waardoor de foto rustiger overkomt in het interieur.
 
  • Haarscherpe details
    De scherpte blijft behouden doordat het fotofolie geen structuur heeft zoals bij een canvas doek. Hierdoor halen we met ons afdrukproces het maximale uit je megapixels.
 
org-ke_nl:/content/static/xpozer/haarscherpe Xpozer afdruk.png
 
org-ke_nl:/content/static/xpozer/Xpozer awards en quotes.png
 
 

Hoe te bestellen? (geen software nodig)

org-ke_nl:/content/static/xpozer/Xpozer bestelflow.png
 

Voor het uploaden van uw foto, gaat u naar de bestelpagina en kies uw gewenste formaat. Kies daarna de foto of collage die u wilt bestellen en maak direct uw uitsnede. Ziet het voorbeeld er goed uit? Plaats dan uw bestelling. 

Uw Xpozer wordt dan binnen 3 werkdagen verzonden.

org-ke_nl:/bestelmeteen.png
 
 

Formaten & prijzen

Gaat u voor het klassieke 3:2 fotoformaat, een vierkant of een panorama? Het is allemaal mogelijk. De verhouding van de 3 rechthoekige formaten is precies 3:2, zodat u niets van uw foto hoeft af te snijden (44x66, 60x90 en 90x135). Daarnaast zijn er 2 vierkante formaten voor een meer artistieke look (60x60 en 90x90) en een stijlvol panorama formaat voor prachtige skylines en natuurlandschappen (44x135). Bovendien zijn de formaten zo op elkaar afgestemd dat u deze leuk kunt combineren. Zo maakt u gemakkelijk speelse en creatieve Xpozer combinaties.

 
org-ke_nl:/content/static/xpozer/Xpozer formaten.png
 

Wisselfoto’s

Wissel in stijl. Doordat het Xpozer spansysteem herbruikbaar is, kunt u gemakkelijk uw foto’s afwisselen met Wisselfoto’s. Een Wisselfoto bestaat uit een nieuwe fotoafdruk met aan de achterzijde de speciale Xpozer hoeken geplakt. U hoeft dus alleen uw oude foto te vervangen door de nieuwe foto. Voordelig en vernieuwend, zo kunt u na elke vakantie je laatste vakantiefoto’s delen in het interieur.

 
org-ke_nl:/content/static/xpozer/Xpozer Wisselfoto.jpg
 

Hoe werkt een Xpozer?

Wees niet bang voor een complex bouwpakket, met 1 simpele klik is uw foto strak opgespannen en klaar om op te hangen.

 
org-ke_nl:/content/static/xpozer/Xpozer - werking.jpg
 

Hoe hang ik hem op?

U kunt de Xpozer op twee manieren ophangen.

Optie A: Ophangbeugel met schroef en plug.

org-ke_nl:/content/static/xpozer/Xpozer ophangen - ophangbeugel.jpg

Bij het Xpozer spansysteem wordt standaard een ophangbeugel geleverd. Deze is eenvoudig aan de wand te bevestigen met de bijgeleverde schroef en plug. Vervolgens kan het Xpozer systeem zowel liggend als staand in de ophangbeugel worden geschoven. De ophangbeugel zorgt ervoor dat het Xpozer systeem tegen de muur gedrukt blijft, zelfs bij schuine wanden of plafonds. Zodra de foto op Xpozer hangt, kan de foto nog worden gecorrigeerd om netjes recht te hangen.

Optie B: Railsysteem met koorden.

org-ke_nl:/content/static/xpozer/Xpozer ophangen - koordsysteem.jpg

Er worden speciale clips meegeleverd die u aan het Xpozer spansysteem kunt bevestigen. Hiermee kunt u vervolgens de haakjes van het koordsysteem inhaken. Snel en zonder wandschade.

 

Ophangvoorbeelden

org-ke_nl:/content/static/xpozer/Xpozer ophang voorbeelden.jpg
 

Verpakking

Uw Xpozer wordt netjes verpakt in een unieke en veilige transportverpakking. Als de verpakking geopend wordt, blijft uw foto netjes opgerold liggen onder de zwarte luifel. Met de compacte Xpozer verpakking is zelfs het grootste formaat Xpozer van 90x135cm makkelijk onder uw arm mee te nemen. En als u een Xpozer cadeau wilt geven, kunt u de verpakking leuk inpakken. U maakt het helemaal persoonlijk als u in de luifel uw eigen boodschap plaatst.

 
org-ke_nl:/content/static/xpozer/Xpozer verpakking.jpg
 

Foto controle

Twijfels over uw foto of het formaat? Stuur uw foto’s dan eerst naar ons op om ze te laten controleren. Wij controleren of de kwaliteit van uw foto goed is om uit te vergroten en geven advies bij de formaten.