Online fotoservice - Printers & Media
org-ke_nl:/content/Klantenservice/fotoservice/KE_fotoservice_paginaheader_v3.jpg
 

Bij Kamera Express kunt u meer dan alleen uw camera en toebehoren kopen, zo leveren wij ook meerdere printservices.

Heeft u nog mooie vakantiefoto's en wilt u deze graag uitgeprint hebben? Geen enkel probleem, dankzij de Kamera Express Online fotoservice. U hoeft alleen even uw foto's te uploaden, het formaat te kiezen en te kiezen of u ze liever ophaalt of thuis in de brievenbus ontvangt. Ook kunt u met onze fotoservice wanddecoratie bestellen, dit loopt momenteel alleen via onze Fotoservice webversie. 

Fotoservice app

Via de Kamera Express Fotoservice app is het mogelijk alle foto's direct vanaf uw telefoon te bestellen op de juiste formaten. Onze professionele fotoservice drukt deze dan af en verstuurt deze naar u. Zo heeft u binnen enkele dagen uw leuke herinneringen op prachtig fotopapier in huis!

org-ke_nl:/content/Fotoservice/appstore-button-small.jpg org-ke_nl:/content/Fotoservice/google-play-button-small.jpg


Liever uw mooie foto's op een (relatie)geschenk afdrukken zoals mokken, sleutelhangers, kussens en meer? Uiteraard kan dit ook bij Kamera Express! Met een zeer uitgebreid assortiment van afdrukmogelijkheden behoren wij tot een van Nederlands grootste relatiegeschenken drukkers. Kom naar onze Superstore Rotterdam voor alle producten en het bestellen er van.

Canvas prints

Er bestaan grote verschillen in canvas waarbij de goedkoopste varianten meer neigen naar plastic. Wij distantieren ons hiervan door enkel met de beste materialen te werken. Ons canvas is gemaakt van het beste linnen en wordt met de hand opgespannen door zeer ervaren medewerkers. We maken hierbij gebruik van spielatten zodat de canvas strak wordt opgespannen. Wij leveren de canvas inclusief ophangsysteem. Naast het opspannen optimaliseren we de kleuren voor een perfect resultaat. Kijk hier voor alle formaten, prijzen en het bestellen van uw canvas print!

Transfershop

Maar, dit is nog niet alles! Kamera Express heeft ook een eigen transfershop! Dankzij onze transfershop kunt u al uw oude tapes laten digitaliseren zo dat u deze in een mum van tijd op uw DVD of Blu-ray speler kunt afspelen.
• Onze transfershop is geopend van maandag t/m zaterdag en is te vinden in onze Superstore Rotterdam.

Premium fotoalbums

Heeft u een mooie reis gemaakt, bijzonder jubileum gevierd of wilt u simpelweg uw mooiste herinneringen bundelen? Maak dan gebruik van de Kamera Express Fotoalbum Service. Het was nog nooit zo makkelijk om uw eigen fotoalbum te ontwerpen. Ga direct online aan de slag met één van de thema's of download de uitgebreide software waarbij u tot het kleinste detail de touwtjes in handen heeft.

Xpozer

Hang uw foto's haarscherp uitvergroot in huis op een Xpozer. Met een paar klikken besteld u uw mooiste foto of collage op Xpozer. U ontvangt een fotoafdruk met maximale scherpte op een dun kunststof fotofolie met een uniek Xpozer spansysteem. Deze is gemakkelijk aan de achterzijde van uw foto te bevestigen en spant de foto strak op.

Zelf uw foto's laten afdrukken? Dat kan in onze Superstores! Via de direct printing kiosken kunt u uw eigen foto's afdrukken in verschillende formaten. U kunt uw geheugenkaart, USB-stick, smartphone (via USB-kabel) en meer aansluiten aan onze kiosk en direct uw favoriete foto's printen.

 
Kamera Express Online Fotoservice   Kamera Express Fotoalbum Service   Kamera Express Transfershop
         
org-ke_nl:/content/Klantenservice/fotoservice/Naamloos-1.jpg ...
org-ke_nl:/content/Klantenservice/fotoservice/fotoalbums_button.jpg  ...
         
Foto op Xpozer (vergroting in HD)
 
org-ke_nl:/content/Klantenservice/fotoservice/xpozer-tile.jpg