QLED TV en Audio

QLED TV & Audio

Samsung introduceerde in 2017 een nieuwe innovatie op het gebied van tv modellen: QLED. Ze maken gebruik van de Quatum dot-techniek. Dit is een techniek met een extra filter waar nanokristallen aan het paneel zijn toegevoegd. De Quantum dots zetten licht om in extreem intense kleuren

QLED | QLED v.s. LED | Audio

Samsung QLED 4K

Redenen om te kiezen voor QLED

We horen je al denken, maar wat is dan dé reden dat ik moet gaan voor een QLED televisie. Tijd om je mee te nemen in de voordelen van deze televisies;

  1. Helder beeld
  2. 100% kleurvolume
  3. Elk detail is zichtbaar
  4. Geen kabels meer in het zicht
  5. Maar 1 afstandsbieding in huis rondslingeren

GoPro HERO9 lifestyle

GoPro HERO9 lifestyle

GoPro HERO9 lifestyle

QLED versus LED

Ja je hebt het goed gezien, het woordje 'LED' zit verwerkt in de QLED. Maar is dit dan ook echt hetzelfde? Ja en nee. Laten we je het eventjes uitleggen. De basistechnieken van beide tv’s zijn gelijk, want beide tv’s beschikken bijvoorbeeld over backlight. Maar er zijn wel degelijk verschillen tussen de tv’s.

Zo hebben QLED televisies een Quantum dot techniek, dit houdt in dat er nanokristallen zijn toegevoegd aan de LED panelen. Hierdoor zijn QLED televisies nog helderder en voorzien van een groter kleurbereik. Ook in een fel verlichte kamer of als je films en series met donkere scènes kijkt.

 

QLED

GoPro HERO7 Black

 LED

GoPro HERO8 Black

Wil je het meest heldere beeld?

   

Kijk je veel films en series met donkere scènes?

   

Wil je geen kabels in het zicht?

   

Wil je één afstandsbediening voor alles?

   

Wil je een kleine televisie?

   

Speel je veel games, dus wil je een lage inputlag?

   

Ben jij er al uit?

GoPro HERO9

QLED televisie

Bekijk het assortiment

GoPro HERO9

LED televisie

Bekijk het assortiment

Audio

Goed geluid, daar wordt iedereen enthousiast van! Maar om je een beetje op weg te helpen in deze grote vijver aan mogelijkheden vertellen we je kort iets over de soundbars en oordopjes van Samsung.

GoPro Media Mod

Soundbar

Een goede tv is natuurlijk fijn, maar goed geluid erbij maakt het feestje compleet. Goed geluid is niet alleen belangrijk voor de beleving bij het kijken van films of series, maar ook bij het luisteren van muziek. Daarnaast is de soundbar een ideale compacte oplossing als je geen ruimte hebt voor een grote audio installatie.

Bekijk het assortiment

GoPro Dual Battery Charger + Battery

Samsung Galaxy Buds en Buds+

Het is niet alleen belangrijk om thuis goed geluid te hebben, maar ook onderweg hoef je niet in te leveren op goed geluid. Dan zijn de Samsung Galaxy Buds en Buds+ iets voor jou. De oordopjes zijn ideaal wanneer je gaat sporten of buiten gaat fietsen. Ze zijn eenvoudig te koppelen en hebben een krachtig geluid. De Galaxy Buds+ zijn zo ontworpen dat je altijd rijk en gedetailleerd geluid hebt. Alsof je helemaal vooraan staat bij je favoriete concert.

Bellen met de Galaxy Buds

De Samsung Galaxy Earbuds+ zijn voorzien van twee buitenmicrofoons en één binnenmicrofoon die samenwerken om omgevingsgeluiden te onderdrukken zodat je altijd goed te horen bent en al je telefoongesprekken altijd ruisvrij zijn.

Bekijk het assortiment