{{serverState.parameters.mainproducttaggroup_description}}

 

{{serverState.parameters.mainproducttaggroup_description}}

 

Sigma

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 

Sigma

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.description}} {{item.product_tag}} Kamera Express Photospecialist GM Foto PhotoGalerie

{{item.description}}

 ({{item.review_count}})

Tijdelijk niet beschikbaar

{{item.voorraadmelding_new}}

 

   

  Sigma

  Sigma Corporation is een Japanse fabrikant van optische apparatuur, opgericht in 1961, door Michihiro Yamaki. Alle producten die Sigma ontwikkelt zijn ‘100% made in Japan’en worden gemaakt in de productiefaciliteit in Aizu, Japan: van mal tot schroef.

  Sigma produceert niet alleen meer dan een halve eeuw verwisselbare objectieven voor camera’s, maar heeft ook grensverleggende innovatie getoond op het gebied van accessoires en digitale camera’s.

  Dankzij efficiency en ambitie de best mogelijke kwailiteit te leveren staan deze producten bekend om de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

  sigma-cine-lease

  > Sigma Lease

  Alles over Sigma

  Sigma objectieven

  De objectieven van Sigma zijn onderverdeeld in verschillende lijnen. Zo is er een art lijn, sports lijn en de contemporary. De Sports lijn zegt het zelf eigenlijk al, deze objectieven zijn ideaal voor het fotograferen van diverse sporten. De art lijn staat bekend om de high-end lenzen van Sigma. Dit kan gaan om zowel prime als zoomlenzen. De Contemporary lenzen zijn de betaalbare lenzen voor ieder beeldmaker.

  Sigma Cine objectieven

  De Cine objectieven zijn onderverdeeld in drie lijnen. De FF zoom line, de High speed zoom line en de FF high speed prime line.

  FF zoom line

  De FF zoom line is compatibel met full-frame beeldsensoren en is daarmee uitermate geschikt voor ultra-hoog resolutie filmcamera’s die maar liefst kunnen opnemen in 6k of 8k.

  High speed zoom line

  De Sigma High Speed Zoom line biedt een constante opening van T2 over het gehele zoombereik. De optische technologie van deze objectieven maakt het mogelijk om te filmen met camera’s in 6k en 8k. Deze objectieven hebben een ongelooflijk laag gewicht. De objectieven zijn een logische keuze voor zowel de onafhankelijke filmmakers als grote commerciële filmsets.

  FF High Speed Prime Line

  De FF High Speed Line is een line in prime lenzen. Deze hebben verschillende focale afstanden. De objectieven zijn uiterst compact, zijn geschikt voor full-frame en ontwikkeld om optische de uitdaging te kunnen aangaan met de beste prime sets in de klasse. Ze zijn voorzien van een uitmuntende resolutie, dit maakt het dan ook mogelijk om verschillende shots te maken met dezelfde lichtinstellingen.

  Sigma Camera

  De camera’s van Sigma worden geproduceerd met de achterliggende gedachten dat iedere gebruiker de ware essentie van fotografie kan ervaren. Een toegankelijke camera, gemakkelijk in gebruik en die perfecte resultaten kan geven, maar net iets anders is dan de camera die we gewend zijn. De Sigma camera’s zijn voorzien van de Foveon sensor, deze sensor heeft geen vergelijkbare sensoren. Waar je de sensor wel mee kunt vergelijken is een traditionele kleuren film, omdat er meerdere lagen van de sensor alle informatie gebruikt wat het licht doorgeeft. De verticale kleuren geven een rijke kleuren schakeringen waardoor jouw foto’s texturen en expressies laten zien die je moet het oog anders niet ziet.