Sigma Cine Lease

Sigma Cine Lease: totale creatieve vrijheid, 0% rente!

Wilt u graag gebruik maken van de Sigma Cine objectieven, maar niet alsmaar apparatuur blijven huren of in één keer een groot bedrag hoeven neerleggen? Kamera Express werkt samen met Sigma om u als klant een betaalbaarde lease op geselecteerde Sigma Cine objectieven aan te kunnen bieden: Sigma Cine Lease.

De voordelen van leasen

Zeker wanneer u vaker gebruik wilt maken van specifieke objectieven, is leasen een goede oplossing. U bent dan immers altijd in het bezit van uw eigen apparatuur en hoeft deze niet keer op keer te huren. Over een hoge aanschafprijs hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Als u ervoor kiest apparatuur te leasen, betaalt u namelijk maandelijks een vast bedrag waardoor er niet in één keer een hoog bedrag van uw rekening wordt afgeschreven. Tot slot profiteert u zelfs van 0% rente tot het einde van uw contract.

Operational of Financial Lease?

Operational Lease

Bij Operational Lease is de leasemaatschappij eigenaar van de apparatuur. U hoeft de apparatuur dus niet op uw balans te vermelden. U neemt de huurtermijnen alleen als kosten op in uw winst- en verliesrekening.

 • 0% rente
 • Vaste maandelijkse kosten: het aanschafbedrag van het objectief gedeeld door het aantal maanden dat u least (24 of 36 maanden)
 • BTW betaalt u over de maandelijkse huurtermijnen
 • Iedere twee of drie jaar een nieuwe lease mogelijkheid, waardoor u gebruik kunt maken van Sigma's nieuwste selectie van Cine objectieven 

Financial Lease

Bij Financial Lease bent u vanaf aanvang van het contract economisch eigenaar van de apparatuur. U investeert zelf in de apparatuur en spreidt de betaling over meerdere jaren. Aangezien u zelf investeert, kan de aanschaf van de apparatuur in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek. Na afloop van de overeenkomst krijgt u de koopoptie aangeboden ter hoogte van 5% van de aanschafwaarde. Na betaling hiervan bent u de eigenaar van het objectief.

 • 0% rente
 • Vaste maandelijkse kosten: het aanschafbedrag van het objectief gedeeld door het aantal maanden dat u least (24 of 36 maanden)
 • BTW betaalt u in één keer bij aanvang van de overenkomst 
 • Koopoptie van 5% aan het einde van de looptijd 

Hoe werkt het?

1. Productkeuze
U maakt een keuze uit een van de in aanmerking komende Sigma objectieven.

2. Leaseperiode
Selecteer de leaseperiode: 24 of 36 maanden.

3. Soort lease
Maak uw keuze uit Operational Lease of Financial Lease.

4. Aanvraag
Dien uw aanvraag in bij een van onze medewerkers. Om gebruik te kunnen maken van de SIGMA Cine Lease moet u langer dan 12 maanden zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en beschikken over een geldig legitimatiebewijs. Uw maandbedrag berekent u eenvoudig door de verkoopprijs te delen door de door u gekozen leaseperiode (in maanden). De SIGMA Cine Dealer dient de aanvraag in bij BNP Paribas Leasing Solutions N.V. Na goedkeuring van uw leaseaanvraag stelt de SIGMA Cine Dealer uw leaseovereenkomst op.

Let op: u kunt alleen gebruik maken van Sigma Cine Lease in onze Superstores. U betaalt per contract eenmalig €75,00 (excl. BTW) administratiekosten.

Geselecteerde Sigma Cine objectieven

Sigma High Speed Zoom Line

Sigma 18-35mm T2

Sigma 50-100mm T2

Sigma 18-35mm T2 + 50-100mm T2 + case

Sigma FF High Speed Prime Line

Sigma 14mm T2

Sigma 20mm T1.5

Sigma 24mm T1.5

Sigma 28mm T1.5

Sigma 35mm T1.5

Sigma 40mm T1.5

Sigma 50mm T1.5

Sigma 85mm T1.5

Sigma 105mm T1.5

Sigma 135mm T1.5

Sigma FF High Speed Prime Duo Kit

Sigma 14mm T2 + 135mm T2 + case

Sigma FF Zoom Line

Sigma 24-35mm T2.2

Actievoorwaarden

 • Keuze uit een looptijd van 24 of 36 maanden.
 • Prijswijzigingen onder voorbehoud.
 • Deze lease aanbieding is niet geldig in combinatie met andere lopende acties.
 • Onder voorbehoud van kredietacceptatie door BNP Paribas Leasing Solutions N.V.