Giftbox Silver t.w.v. €399,-

Let op: de giftbox Silver is helaas uitverkocht. 

Tijdelijk ontvangt u exclusief bij Kamera Express een uniek 'Silver' cadeaupakket bij aankoop van geselecteerde producten. In dit pakket vindt u unieke extra's om het fotograferen nóg leuker en makkelijker te maken. Op deze pagina leest u wat er in uw cadeaupakket zit en hoe u de verschillende onderdelen kunt claimen. Als u het cadeaupakket Silver nog niet in uw bezit heeft, vindt u hier tevens een overzicht van de producten waarbij dit pakket te verkrijgen is. Wees er snel bij, want op=op!

Ik heb mijn cadeaupakket al

Inhoud van de giftbox

In de giftbox 'Silver' vindt u de volgende cadeaus:

Gepersonaliseerde Peak Design draagriem

Om uw camera altijd mee op pad te kunnen nemen, is een goede draagriem onmisbaar. Zo heeft u uw handen vrij maar houdt u uw camera altijd bij de hand. De Peak Design Lite Camera Strap die u ontvangt, is gepersonaliseerd met uw naam en is op verschillende manieren te gebruiken. Uw camera is eenvoudig te bevestigen en los te maken en de riem is volledig in lengte verstelbaar. Zo kunt u hem compleet aanpassen naar uw wensen.

Claim uw Camera Strap Lite

Corel Aftershot Pro 3

Voorzie uw foto's van de mooiste nabewerking om ze helemaal tot hun recht te laten komen. Met dit bewerkingsprogramma kunt u uw foto's uitgebreid bewerken en organiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos voor zowel beginnende als ervaren fotografen. Pas de kleuren, het contrast en de helderheid van uw foto's aan of maak gebruik van meer geavanceerde opties. De software is compatibel met Windows, Mac en Linux.

Claim uw Corel Aftershot Pro 3

 

100GB Irista

Canon Irista is een uniek opslagsysteem waar u al uw foto's en video's op kunt slaan. Bewaar de media van uw fotocamera, smartphone, desktop en Facebook account op één centrale plek zodat u altijd toegang heeft tot al uw herinneringen. Omdat alles in de originele resolutie wordt opgeslagen zonder compressie, behoudt u uw media altijd in originele kwaliteit. Irista is vanaf elk apparaat toegankelijk zodat u uw foto's makkelijk terug kunt kijken en kunt delen met anderen. Bovendien heeft u de mogelijkheid tot het maken én delen van albums en kunt u gebruik maken van de automatische of zelfgemaakte tags om eenvoudig beelden terug te vinden.

Claim uw 100GB Irista cloudopslag

10-delige Basiscursus Fotografie

Heeft u een nieuwe camera aangeschaft en wilt u de basis van fotografie leren? Of bent u al langer bezig met fotografie maar kunt u wel een opfriscursus gebruiken? In deze 10-delige Basiscursus Fotografie van de Kamera Express Academy leert u alles wat u moet weten als u met fotografie aan de slag gaat. Van scherpstellen tot flitsen en van belichting tot compositie. In tien leerzame tutorials leren we u op een laagdrempelige en leuke manier de belangrijkste basis over uw camera en fotografie. Na het volgen van deze cursus kunt u direct aan de slag met wat u geleerd heeft. Wilt u een bepaalde video opnieuw bekijken? Dat is geen enkel probleem.

Claim uw Basiscursus Fotografie


Bij deze producten ontvangt u het cadeaupakket 'Silver':

Claim de artikelen uit uw cadeaupakket

Zo claimt u uw gepersonaliseerde Peak Design camerariem

Vraag uw gepersonaliseerde Peak Design camerariem aan via de website van Canon. Hier kunt u uw product registreren en doorgeven welke naam u op uw riem gedrukt wilt hebben. Vervolgens wordt de riem gratis bij u thuisbezorgd! Let op: u kunt uw draagriem slechts bestellen tot en met 28 februari 2018.

Zo claimt u Corel Aftershot Pro 3

Ga direct aan de slag met uw Corel Aftershot Pro 3 door het aanmeldformulier op deze pagina in te vullen. U ontvangt vervolgens binnen twee werkdagen een activatiecode voor de Corel software in uw mailbox. Hiermee kunt u de volledige versie van Aftershot Pro 3 activeren. Deze software is te downloaden via de website van Corel. Let op: u kunt uw softwarepakket claimen tot 31 januari 2018. Op het YouTube-kanaal van AftershotPro vindt u diverse tutorials.

Zo claimt u uw 100GB Irista

U activeert uw 100GB opslagruimte bij Irista door de actiecode te gebruiken die u in uw cadeaupakket vindt. Ga naar www.irista.com, maak een account aan en vul uw activatiecode in. Hierna vindt u de extra opslag direct terug op uw persoonlijke account.

Zo claimt u de Basiscursus Fotografie

De 10-delige Basiscursus Fotografie is terug te vinden op de Kamera Express Academy. Schaf de cursus daar aan en betaal door middel van de unieke kortingscode die vermeld staat op de kaart in uw cadeaupakket. Vervolgens is de cursus direct beschikbaar in uw Kamera Express Academy account.


Actievoorwaarden

Lees hier de actievoorwaarden