Kamera Express Cadeaupakket Silver Camera t.w.v. €255,-

Bij aanschaf van geselecteerde Canon camera's ontvangt u bij Kamera Express geheel gratis het unieke cadeaupakket 'Silver camera'! In dit pakket vindt u bijzondere extra's om het fotograferen nóg leuker en makkelijker te maken. Op deze pagina leest u wat er in uw cadeaupakket zit en hoe u de verschillende onderdelen kunt claimen. Als u het cadeaupakket 'Silver Camera' nog niet in uw bezit heeft, vindt u hier tevens een overzicht van de producten waarbij dit pakket te verkrijgen is. Wees er snel bij, want op=op!

Ik heb mijn cadeaupakket al

Inhoud van het cadeaupakket


Kamera Express Academy

Heeft u een nieuwe camera aangeschaft en wilt u de basis van fotografie leren? Of bent u al langer bezig met fotografie en wilt u zichzelf in een bepaalde stijl specialiseren? In de Kamera Express Academy leert u alles wat u moet weten als u met fotografie aan de slag gaat. Van scherpstellen tot flitsen en van studiofotografie tot foodfotografie. In onze leerzame tutorials leren we u op een laagdrempelige en leuke manier de belangrijkste basis over uw camera en fotografie. Na het afronden van een cursus kunt u direct aan de slag met wat u geleerd heeft. 

Claim uw toegang tot de KE academy

Zoom.nl jaarabonnement

Zoom.nl is één van de grootste fotografie tijdschriften in Nederland en staat boordevol wetenswaardigheden over fotografie. U kunt in het tijdschrift alles lezen over camera's en elke editie bevat verschillende tips, cursussen, workshops en interviews met bekende fotografen. Op de website kunt u zelf uw foto's delen en vindt u een grote database aan informatie waardoor u nog beter gaat fotograferen. Op deze actie zijn aanvullende voorwaarden van toepassing.

Claim uw Zoom.nl jaarabonnement

 


Canon Irista HD book

Canon Irista is een uniek opslagsysteem waar u al uw foto’s en video’s veilig kunt bewaren. Zo kunt u de media van uw fotocamera, smartphone, desktop en Facebook-account op één centrale plek opslaan en heeft u altijd toegang tot uw bestanden. De beelden worden altijd zonder compressie opgeslagen waardoor de originele kwaliteit van uw bestanden behouden blijft. Om uw mooiste herinneringen nog tastbaarder te maken, bieden wij u graag het Irista HD book aan. Dit fotoboek biedt plaats aan een selectie van uw mooiste foto’s.

Claim uw Irista HD book
 


Bij dit product ontvangt u het cadeaupakket 'Silver':

Claim de artikelen uit uw cadeaupakket

Zo claimt u uw Zoom jaarabonnement

In uw giftbox vindt u een pasje met daarop een unieke URL. Vervolgens kunt u op de activatiepagina uw Zoom.nl jaarabonnement claimen.

Zo claimt u uw Canon Irista HD book

In uw giftbox vindt u een pasje met daarop een unieke URL. Vervolgens kunt u op de activatiepagina uw Canon Irista HD fotoboek aanvragen.

Zo claimt u uw toegang tot de KE academy

In uw giftbox vindt u een pasje met daarop een unieke URL. Vervolgens kunt u op de activatiepagina uw toegang tot de KE academy verzilveren.


Actievoorwaarden

Lees hier de actievoorwaarden