Sony Alpha Days

Laat je inspireren en ontdek!

Ben jij opzoek naar nieuwe gear? Of juist advies? Dan zijn de Sony Alpha Days iets voor jou. Tijdens deze demo dagen heb jij de kans om een Sony ambassadeur om advies te vragen. En is er een Sony Ambassadeur aanwezig voor een inspirerende masterclass. Zien we je snel bij een van de Sony Alpha days? Bekijk het programma en zet snel een reminder in je agenda!

Lees meer over: zaterdag 13/11/2021 l zaterdag 20/11/2021 l Volgende lezingen & locaties

ZA 13/11/2021 - Kamera Express Gent

Ga hands-on met Sony's nieuwste foto & video toestellen, op Zaterdag 13 November tijdens onze Sony Alpha Day. Onze Sony Ambassador Christopher Roxs komt je dan ook graag demonstreren wat de Sony’s line-up nu net zo speciaal maakt. Bovendien krijg je ook de kans om zélf de nieuwste toestellen uit te testen & zelf de Alpha-magie te ontdekken! Dit evenement zal plaatsvinden in onze showroom op de Nieuwevaart 182 9000 Gent & is vlot bereikbaar met de auto, fiets als ook het openbaar vervoer.

 

ZA 20/11/2021 - Kamera Express Turnhout

Ga hands-on met Sony's nieuwste toestellen, op Zaterdag 20 November tijdens onze Sony Alpha Day. Onze Sony Ambassadrice Antonette de Groot komt je dan ook heel graag demonstreren wat de Sony’s line-up nu net zo speciaal maakt. Bovendien krijg je ook de kans om zélf de nieuwste toestellen uit te testen & zelf de Alpha-magie te ontdekken! Dit evenement zal plaatsvinden in onze showroom op de Everdongenlaan 15 2300 Turnhout & is vlot bereikbaar met de auto, fiets als ook het openbaar vervoer.

Volgende lezingen

Kan jij niet op een van de bovenstaande datums of ben je geweest en wil je nog een keer? Dan hebben we goed nieuws! Er komt nog een demodag aan met een inspirerende lezing. 

  • 4 december 2021 - Kamera Express Breda