Sony Pro Lease

Sony Pro Lease

Heb je interesse in een nieuwe camera of wil je dolgraag een nieuwe lens kopen maar wil je niet in één keer een groot bedrag neer hoeven leggen? Het is vanaf nu mogelijk voor zelfstandig ondernemers om bij Kamera Express geselecteerde Sony camera's, objectieven én accessoires te leasen! Hierdoor kun je op betaalbare wijze tóch gebruik maken van de allerbeste producten.

De voordelen van leasen

Zeker wanneer je vaker gebruik wilt maken van specifieke camera’s of lenzen, is leasen een goede oplossing. Je bent dan altijd in het bezit van je eigen apparatuur en hoeft deze niet keer op keer te huren. Over een hoge aanschafprijs hoef je ook geen zorgen te maken. Als je ervoor kiest apparatuur te leasen, betaal je namelijk maandelijks een vast bedrag waardoor er niet in één keer een hoog bedrag van je rekening wordt afgeschreven. 

Hoe werkt het?

1. Productkeuze
Je maakt een keuze uit één of meerdere van de in aanmerking komende lenzen of camera's. Leasen is mogelijk bij een investering vanaf €1000,-.

2. Leaseperiode
Selecteer de leaseperiode: 24 of 36 maanden.

3. Soort lease
Je kunt kiezen uit Operational Lease of Financial Lease. Bij Operational Lease is de leasemaatschappij eigenaar van de apparatuur. Je hoeft het apparatuur dus niet op je balans te vermelden. Je neemt de huurtermijnen alleen als kosten op in jou winst- en verliesrekening. Bij Financial Lease ben je vanaf aanvang van het contract economisch eigenaar van de apparatuur. Aangezien je zelf investeert, kan de aanschaf van de apparatuur in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek. Na afloop van de overeenkomst krijg je de koopoptie aangeboden ter hoogte van 5% van de aanschafwaarde. Na betaling hiervan ben je de eigenaar van de apparatuur.

4. Aanvraag
Dien je aanvraag in bij één van onze medewerkers. Let op: je kunt alleen gebruik maken van Sony Pro Lease in onze Superstores (klik hier voor een superstore bij jou in de buurt). Dit kunt je doen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Ook dien je een geldig KvK-nummer te hebben dat ouder is dan 12 maanden. Je betaalt per contract eenmalig €75,00 (excl. BTW) administratiekosten.

Geselecteerde Sony Lease producten

Terug naar Sony