Sport Academy download: de beste gear voor sportfotografie

Hoe gaan sport- en actiefotografen te werk? Hoe weten ze wanneer ze moeten afdrukken? Hebben ze een neus ontwikkeld voor beslissende momenten? Op deze en andere vragen gaan we in tijdens deze Kamera Express Academy Sport- en Actiefotografie. Om je alvast een eindje op weg te helpen, delen we hier alvast wat cursusmateriaal. In de vier lijstjes die je hieronder kunt downloaden, vind je de beste gear voor sportfotografie in verschillende prijsklassen en voor zowel beginners als professionals. 

Sport Academy - De tien beste instapcamera's

Sport Academy - De vijf beste semi-professionele camera's

Sport Academy - De vijf beste professionele camera's

Sport Academy - De twintig beste objectieven

Over de Kamera Express Academy

Kamera Express wil mensen helpen bij de ontwikkeling van hun fotografie, zodat ze uiteindelijk betere foto’s gaan maken. De Kamera Express Academy sluit daar perfect op aan! Op dit online platform worden allerlei videocursussen aangeboden. Denk aan een algemene basiscursus fotografie, een cursus studiofotografie en nu ook sport- en actiefotografie. Het doel van de Kamera Express Academy is op een inspirerende manier een solide basis creëren voor iedereen die meer wil leren over fotografie. Hands-on is daarbij het kernwoord. Na het kijken van de video’s kunt u direct aan de slag met wat u geleerd heeft. Niet alleen ideaal voor beginners, maar ook voor mensen die hun kennis een boost willen geven of toe zijn aan een opfriscursus.

De voordelen van de Kamera Express Academy


Hoge kwaliteit video's 

Leer aan de hand van hoge kwaliteit video's waarin theorie en praktijk samengebracht worden en elkaar op die manier bovendien versterken.

Duidelijke voorbeelden

Onze video's zijn voorzien van duidelijke voor en na beelden. Op deze manier weet u precies welke resultaten u kunt verwachten tijdens het fotograferen.

Rustig tempo

Volg de cursus op uw eigen tempo! U kunt alle delen los bekijken op uw PC, smartphone of tablet.


Terug naar de overzichtspagina