Doe mee met onze wedstrijd 'Sport en Actie'

U kunt weer een mooie prijs winnen bij Kamera Express, dit keer rondom het thema sport- en actiefotografie. In dit maandthema leest u alles over sportfotografie: handige accessoires, objectieven en meer. We spreken ook met diverse professionele foto- en videografen. Geïnspireerd? Stuur dan uw mooiste sport- of actievideo op naar Kamera Express en maak kans op de nieuwe GoPro HERO7 Black actioncam.

Wilt u meer weten over de GoPro Hero7 Black? Lees dan hier onze uitgebreide review!

 

Maak kans op een GoPro HERO7 Black actioncam

Als u deelneemt aan de (video)wedstrijd sport- en actiefotografie maakt u kans op een GoPro HERO7 Black actioncam ter waarde van €379,-! Deze topklasse actioncam geeft u de mogelijkheid opnamen te maken in 4K in 60fps en is waterdicht tot maar liefst tien meter diepte. De GoPro is te bedienen door middel van het touchscreen, de GoPro-app of stembediening. Dankzij de ingebouwde HyperSmooth-beeldstabilisatie is het mogelijk om, zonder gimbal, zeer stabiele beelden te kunnen schieten. Dankzij de geïntegreerde WiFi en Bluetooth-mogelijkheden is de actioncam te verbinden met de GoPro-app en kunt u razendsnel uw beelden delen.

De uiterste inzenddatum is 30 april 2019. 

Doe mee!

Let op: dit betreft een wedstrijd met een juryprijs. Er kan niet gestemd worden. U kunt uw video’s (hieronder) inzenden t/m dinsdag 30 april 2019. Inzenden kan via YouTube, Instagram, Vine en Vimeo. De winnaar wordt in de eerste week van mei bekend gemaakt via Facebook.

 

Terug naar de overzichtspagina