Stabilizers

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

Een video stabilisatiesysteem zorgt voor soepele en vloeiende bewegingen tijdens het filmen. Meer over

 

Stabilizers

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}

  Een video stabilisatiesysteem zorgt voor soepele en vloeiende bewegingen tijdens het filmen. Meer over

   

  Camera stabilizer

  Een stabilisatiesysteem voor je camera is handig wanneer je veel opnames maakt waarvoor je in beweging bent. Een stabilisatiesysteem vangt ook schokken op. Wanneer een stabilisatiesysteem goed is afgesteld, blijft een videocamera perfect in balans. Welke bewegingen je ook maakt. Dit zie je uiteindelijk terug in de kwaliteit van de videobeelden. Kies voor een gimbal wanneer je veel opnames maakt op de fiets of zelfs in een auto. 

  Gimbal voor camera

  Je hebt verschillende gimbals, zo heb je er eentje voor smartphones en eentje voor systeemcamera's en DSLR's. De gimbals voor de DSLR zijn bedoelt voor grotere producties, denk aan opnames voor videoclips maar ook professionele producties.  

  Gimbal voor smartphones

  Kies voor een stabilisatiesysteem voor je telefoon als je het leuk vindt om op vakantie video's te maken voor herinneringen of juist laagdrempelig wilt beginnen met het produceren van video's. Maar naast video's zijn deze gimbals ideaal voor het maken van rechte foto's, bijvoorbeeld tijdens een mooie wandeling in de bergen.