Streaming camera's

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

Met streaming camera’s brengt u beelden live op social media kanalen of op uw persoonlijke blog. Op deze manier kunnen de kijkers direct een indruk krijgen van een leuke activiteit, beelden vanuit huis of interessante sportwedstrijden.

 

Streaming camera's

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}

  Met streaming camera’s brengt u beelden live op social media kanalen of op uw persoonlijke blog. Op deze manier kunnen de kijkers direct een indruk krijgen van een leuke activiteit, beelden vanuit huis of interessante sportwedstrijden.

   

  Streamen naar verschillende kanalen

  Een streaming camera is de perfecte keuze om direct beelden naar uw favoriete social media kanaal of persoonlijke blog te sturen. Doordat u met dit type camera live beelden kunt genereren, trekt u direct een publiek dat kan blijven kijken zolang de stream loopt. Ideaal dus als u een buitenactiviteit gaat doen of beelden van uw favoriete sport in beeld wilt brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen aan uw wensen worden aangepast. Een verbinding wordt opgezet via WiFi of eventueel een ethernetkabel en de beelden kunnen direct via een laptop of smartphone worden bekeken.

  Veelzijdig en krachtig

  De kracht van een streaming camera ligt in de veelzijdigheid aan opnamemogelijkheden en ondersteunende functionaliteiten. Niet alleen de stevige constructie, maar zeker ook de verschillende kwaliteitslenzen zorgen ervoor dat de stream op een continu hoog niveau blijft doorgaan. Via een ingebouwde microfoon worden de geluiden vastgelegd en aan het beeld gekoppeld. Streaming camera’s hebben een beeldhoek die wel kan oplopen tot 360°. Hiermee wordt het mogelijk om volledige omgevingen in beeld te brengen en de kijkers onderdeel te laten worden van de ervaring. Dit gevoel kan nog worden versterkt door beelden te genereren die met een Virtual Reality bril kunnen worden bekeken. Door de geringe afmetingen van de streaming camera’s zijn ze eenvoudig mee te nemen op reis en kunnen ze snel in gebruik worden genomen.

  Opnemen in hoge kwaliteit

  Een groot voordeel van streaming camera’s is dat ze beelden kunnen vastleggen tot wel 8K. Op deze manier creëert u Ultra HD beelden die op hoogwaardige beeldschermen kunnen worden bekeken en de kijkers de ultieme ervaring bieden. Door ingebouwde beeldstabilisatoren worden schokkende bewegingen tenslotte beperkt. Belangrijk hierbij is dat u gebruik maakt van een passend statief. Sommige modellen beschikken al over een standaard waarmee ze op kasten of muren geplaatst kunnen worden.

  Werkend onder verschillende omstandigheden

  Wanneer u live beelden gaat streamen, wilt u uiteraard de invloed van omgevingsfactoren beperken. Door de stevige behuizing bieden streaming camera’s bescherming tegen vallen en stoten, maar kunnen ze ook goed blijven presteren bij wind of kou. Bij buitengebruik is het handig om een regenhoes aan te schaffen, om de camera te beschermen tegen vocht.

  Totaalplaatje verbeteren met accessoires

  Om het beste uit de mogelijkheden van de streaming camera te halen, is het aan te raden enkele accessoires aan te schaffen. Hierbij dient u te denken aan een ledlamp om omgevingslicht naar wens af te stellen en een statief, zoals een monopod of gorillapod, om stabiliteit van de beelden te garanderen. Verder kunt u indien de camera nog niet beschikt over een ingebouwde microfoon een los exemplaar aanschaffen. Tenslotte is het handig om een extra accu te kopen wanneer u voor langere tijd een stream wilt laten draaien.