Basiscursus studiofotografie

Wil je op een praktische manier aan de slag met studiofotografie? Volg dan de online videocursus studiofotografie! In deze basiscursus leer je aan de hand van vele praktijkvoorbeelden alle ins en outs van studiofotografie. Er wordt onder andere aandacht besteed aan de verschillende manieren van belichten, het meten van licht, lichtvormers, achtergrondsystemen en creatieve lichtopstellingen. 

Klik hier voor meer informatie over deze videocursus!

 
Teaser trailer


Over de Kamera Express Academy

Kamera Express wil mensen helpen bij de ontwikkeling van hun fotografie, zodat ze uiteindelijk betere foto’s gaan maken. De Kamera Express Academy sluit daar perfect op aan! Op dit online platform worden allerlei videocursussen aangeboden. Denk aan een algemene basiscursus fotografie, een cursus studiofotografie, macrofotografie en nu ook eventfotografie. Het doel van de Kamera Express Academy is op een inspirerende manier een solide basis creëren voor iedereen die meer wil leren over fotografie. Hands-on is daarbij het kernwoord. Na het kijken van de video’s kun je direct aan de slag met wat je geleerd hebt. Niet alleen ideaal voor beginners, maar ook voor mensen die hun kennis een boost willen geven of toe zijn aan een opfriscursus.


De voordelen van de Kamera Express Academy


Hoge kwaliteit video's 

Leer aan de hand van hoge kwaliteit video's waarin theorie en praktijk samengebracht worden en elkaar versterken.

Duidelijke voorbeelden

Onze video's zijn voorzien van duidelijke voor- en nabeelden. Op deze manier weet je precies welke resultaten je kunt verwachten tijdens het fotograferen.

Rustig tempo

Volg de cursus op je eigen tempo! Je kunt alle delen los bekijken op je PC, smartphone of tablet.


Overzichtspagina