Lastolite Collapsible

De Lastolite Collapsible serie is een achtergrondsysteem dat bestaat uit een dubbelzijdig scherm, zodat u aan beide kanten een andere kleur of patroon heeft. De Collapsible serie is ideaal te gebruiken in de studio, maar is ook zeer geschikt voor gebruik op locatie. Met deze achtergronden kunt u de juiste achtergrondsfeer in uw foto’s creëren. Doordat deze achtergronden opvouwbaar zijn kunt u ze eenvoudig overal mee naartoe nemen en nemen ze weinig ruimte in beslag.

De voordelen van de Lastolite Collapsible serie:

Dubbelzijdige achtergronden

De Lastolite Collapsible achtergronden zijn ideaal om een outdoor sfeer te creëren in uw studio. Zowel de voor- als achterkant is bedrukt met een mooie achtergrondkleur of patroon. Dit biedt u meer creatieve mogelijkheden in uw foto's. Draai de achtergrond om en uw model bevindt zich in een andere omgeving! Er zijn vele settings waaruit u kunt kiezen. De Lastolite Collapsible serie bestaat onder andere uit urban, creative en perspective achtergronden. Met deze achtergronden kunt u dus alle kanten op!

Opvouwbaar

Wat de Lastolite Collapsible ook bijzonder maakt is dat u hem binnen enkele seconden kunt opvouwen tot een derde van het originele formaat. Dit maakt de achtergrond zeer makkelijk om onderweg mee te nemen en hij neemt bovendien weinig ruimte in beslag wanneer u hem niet gebruikt. Voor transport en opslag wordt er ook een handige tas meegeleverd. Daarnaast is hij ook zeer makkelijk om op te zetten en hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele kreukels dankzij de elastische stof.

Eenvoudig te installeren

De Lastolite Collapsible achtergronden beschikken over een metalen rand, zodat u ze makkelijk op kunt zetten in combinatie met een Magnetic Background Support. U klikt de achtergrond vast met behulp van één van de krachtige magneten. Deze zorgen ervoor dat de achtergrond op zijn plek blijft en dat hij stabiel blijft staan. De Background Support is compatibel met alle traditionele lichtstandaarden (met een standaard 5/8 spigot connector) en opvouwbare achtergronden met een stalen rand.

Bekijk hier alle Lastolite Collapsible producten


Lastolite in de studio: before and after

 

Voorbeeldfoto's gemaakt met de Lastolite Collapsible serie: