Tassenmania actiebanner

TassenMania bij Kamera Express

Het is weer TassenMania bij Kamera Express! Tijdens deze actie profiteer je van kortingen op verschillende tassenmerken. Neem je kostbare apparatuur veilig mee op pad met een goede tas. De TassenMania loopt tot en met 17 maart 2020.


Zo werkt het

De TassenMania is geldig in onze Superstores en online. Ga je naar een Kamera Express Superstore? Dan wordt de korting direct verrekend. Zie hier de openingstijden van onze Superstores.

In onze webshop kan je gebruik maken van kortingscodes om de korting op je product te claimen. Hieronder vind je een overzicht van alle merken en de bijbehorende kortingscodes.

Let op: De kortingen zijn geldig op geselecteerde tassen van het genoemde merk.


Alle kortingspercentages

10% korting met de code kemania10

15% korting met de code kemania15

30% korting met de code kemania30


Bekijk hier alle aanbiedingen

Vragen over de TassenMania

Heb je nog vragen over onze acties tijdens de TassenMania? Bekijk dan hier onze Q&A. 


Ja zeker. Alleen als je jouw bestelling het weekend hebt geplaatst, zal je pakket maandag geleverd worden. Kijk voor de volledige Sameday-delivery voorwaarden op deze pagina.
Helaas, wij hebben nog geen mogelijkheid om je bestelling in te laten pakken in cadeaupapier.
Nee hoor, je mag zoveel artikelen bestellen als je wilt.
Dan gaan we het meteen bijbestellen en zorgen dat jouw product alsnog wordt nageleverd voor de speciale TassenMania prijs. Dit geldt niet voor producten met de met "op=op" voorwaarde.
We hebben diverse kortingspercentage en werken daarom met verschillende kortingscodes. Het is belangrijk dat je de juiste kortingscode invult.
Vervelend maar kan gebeuren. Wij lossen dit voor je op als je het aangeeft bij onze klantenservice. Wij zullen je aanvraag na de TassenMania in behandeling nemen.
Als het binnen onze coulance periode valt dan kan dit. Neem hiervoor contact op met de klantenservice. Wij zullen je aanvraag na de TassenMania in behandeling nemen.
Ja zeker, al onze winkels doen mee.
Helaas niet. In de winkels is een selectie van alle actieproducten aanwezig. Via de webshop kan je natuurlijk wel alle producten bestellen.
Ja zeker. Bij de bestelling kan je aangeven of je het in de winkel wilt afhalen. Maar let wel op, dit kan alleen op dezelfde dag.
De producten zijn te vinden op de actiepagina. Bovendien zijn de producten te herkennen aan het TassenMania label.
De acties gelden in zowel de webshop als in onze winkels.