thuistips thuiswerken fotografie thuis

Thuis aan de slag

Gratis toegang tot onze Academy

Speciaal voor de momenten dat je thuis even niets te doen hebt, hebben wij bij Kamera Express een aantal leuke en leerzame oplossingen voor je op een rijtje gezet! Zo kan je éindelijk eens al je vakantiefoto's gaan uitzoeken voor dat mooie fotoalbum, je kennis over fotografie uitbreiden met onze nu gratis cursussen of aan de slag met fotograferen in en om het huis. En wat dacht je van het draaien van die backup waar je al een tijdje tegenaan hikt? Of het uitzoeken van mooie wanddecoratie om je interieur op te fleuren? Geen betere tijd dan nu, want je ontvangt bij Profotonet nu 20% korting! 


Maak kans op een Loupedeck CT twv €499,-


Check je werkplek | Creatief met wc-papierDe nieuwste films en seriesDraai een backupFotoalbums makenFotografie voor binnenshuisKamera Express AcademyKleur in je interieurLees eens een boek


Fotoalbum maken vakantie foto’s

Eíndelijk tijd voor dat fotoabum

Het staat al een tijdje op je to-do list: fotoalbums maken van die mooie vakanties, een album cadeau doen aan je ouders of een compleet album maken van de kinderen.

> Lees meer

typen fotografie die je thuis kunt uitvoeren thuis werken

Fotografie binnenshuis

Welke foto's zijn eenvoudig thuis te maken? Zo kun je denken aan je fotogenieke huisdier, ontbijt of neem eens een portret van jezelf of partner. Fruit en groenten in huis? Probeer dan ook eens een stilleven!

> Lees meer

Check je werkplek!

Wanneer je veel tijd achter een beeldscherm doorbrengt is het van belang dat je ergonomisch werkt. Hier zijn verschillende handigheidjes voor. Denk aan tekentablets, monitoren en meer.

> Lees verder

creatieve fotografie household hacks

Creatief met wc-papier

Op dit moment is er een ware run op toiletpapier. Heb jij ook wat rollen thuis liggen? Wij hebben een aantal leuke tips voor je op een rijtje gezet!

> Lees meer

boeken lezen fotografieboek

Lees een boek

Verdiep je in de onderwerpen die je stiekem altijd al interessant vond. Van reisfotografie tot handboeken over flitsers: wij hebben ze allemaal!

> Lees meer

Kamera Express Academy

Breid je fotografiekennis uit met onze nu gratis Academy! Gebruik kortingscode 'THUISAANDESLAG' en selecteer een cursus naar wens.

> Bekijk de actie!

foto's backup ssd harde schijf sorteren

Tijd voor een backup

Voor de beeldmaker is het eigenlijk onmisbaar: het backuppen van je bestanden. Maar toch schuiven we dit vaak voor ons uit. Nu is de tijd!


> Lees meer

nieuwe televisie smart tv netflix

Thuis voor de buis

Als je dan toch 'verplicht' die nieuwe series en films moet kijken, waarom dan niet op een nieuwe televisie? Bekijk hier de mooiste modellen!


> Bekijk producten

Kleur in je interieur

Tijd thuis! Tijd om eens die kledingkast uit te spitten, extra op te ruimen én te kijken voor mooie wanddecoratie voor boven de eettafel..

> Bekijk wanddecoratie


20% korting bij Profotonet

Bestel een fotoalbum of gave wanddecoratie bij Profotonet

Bestel een fotoalbum of een gave wanddecoratie en ontvang maar liefst 20% korting op je bestelling met de kortingscode 'MAART2020'. Deze actie geldt op alle maten reguliere albums én alle soorten wanddecoratie. 


Hoe werkt het?

Wil je wanddecoratie bestellen? Ga dan naar het bestelplatform app.profotonet.nl. Vul je winkelwagen en kies bij de betaalwijze voor 'cadeaubon inwisselen'. Vul daar in het veld "kortingscode" de code MAART2020 in en druk op inleveren om hem te activeren.

Wil je een fotoalbum bestellen? Vul dan in het online bestelformulier in de laatste stap bij de betaalgegevens de actiecode in. Gebruik hierbij het veld "kortingscode" om de code MAART2020 in te vullen (dus niet het veld "giftcard"). Download direct de bestelsoftware en bestel jouw fotoalbum nu met 20% korting. 


Actievoorwaarden

  • De actie is niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen
  • De kortingscode is eenmalig te gebruiken op een album en eenmalig te gebruiken op een wanddecoratie
  • De korting is niet in te wisselen voor geld
  • De code kan niet achteraf nog verrekend worden op eerder geplaatste bestellingen
  • Wordt de code niet in mindering gebracht? Dan is de code niet actief en maak je waarschijnlijk een typefout
  • Onder wanddecoratie verstaan we alle producten met: polystyreen, dibond, forex, hout, canvas en plexiglas
  • Onder fotoalbums verstaan we alle maten reguliere fotoalbums
  • De korting is niet geldig op Premium fotoalbums

Hieronder krijg je een impressie van de verschillende producten van Profotonet


Terug naar boven