Thuisvoordeel Weken actiebanner

Thuisvoordeel Weken bij Kamera Express

De Thuisvoordeel Weken zijn aangebroken bij Kamera Express. Profiteer van kortingen op de mooiste producten om thuis mee aan de slag te gaan. Zo zal je je niet vervelen de komende weken thuis. De Thuisvoordeel Weken lopen tot en met 28 april 2020. Elke woensdag verversen we het aanbod. Kom dus elke week terug voor de mooiste deals, of blijf op de hoogte door je te abonneren op de nieuwsbrief.

Zo werkt het

De kortingen tijdens de Thuisvoordeel Weken zijn geldig in onze Superstores en online. Ga je naar een Kamera Express Superstore? Dan wordt de korting direct verrekend. Bekijk de openingstijden van onze Superstores. Vanwege het coronavirus hebben wij extra voorzorgsmaatregelen genomen in onze winkels, voor jouw gezondheid maar ook voor die van onze medewerkers.

Bezoek je nu liever niet één van onze Superstores, of is de Superstore in jouw buurt tijdelijk gesloten, dan kan je uiteraard ook gebruik maken van onze webshop. Hieronder vind je een overzicht van alle merken en de bijbehorende kortingscodes.

Let op: De kortingen zijn enkel geldig op geselecteerde producten.

Inspiratie om thuis aan de slag te gaan

Voor de momenten dat je je thuis toch verveelt, hebben wij bij Kamera Express een aantal leuke en leerzame ideeën voor je op een rijtje gezet.

Fotoalbum maken vakantie foto’s

Eíndelijk tijd voor dat fotoabum

Het staat al een tijdje op je to-do list: fotoalbums maken van die mooie vakanties, een album cadeau doen aan je ouders of een compleet album maken van de kinderen.

> Lees meer

typen fotografie die je thuis kunt uitvoeren thuis werken

Fotografie binnenshuis

Welke foto's zijn eenvoudig thuis te maken? Zo kun je denken aan je fotogenieke huisdier, ontbijt of neem eens een portret van jezelf of partner. Fruit en groenten in huis? Probeer dan ook eens een stilleven!

> Lees meer

Check je werkplek!

Wanneer je veel tijd achter een beeldscherm doorbrengt is het van belang dat je ergonomisch werkt. Hier zijn verschillende handigheidjes voor. Denk aan tekentablets, monitoren en meer.

> Lees verder

Of wat dacht je van het maken van een altijd nuttige back-up? Of misschien heb toch net iets te gretig wc-rollen gehamsterd? Daar kan je leuke dingen mee doen! Check snel al onze oplossingen en je zult je de komende weken niet vervelen.

Vragen over de Thuisvoordeel Weken

Heb je nog vragen over onze acties tijdens de Thuisvoordeel Weken? Bekijk dan hier onze Q&A. 


Jazeker. Alleen als je jouw bestelling het weekend hebt geplaatst, zal je pakket maandag geleverd worden. Kijk voor de volledige Sameday-delivery voorwaarden op deze pagina.
Helaas, wij hebben nog geen mogelijkheid om je bestelling in te laten pakken in cadeaupapier.
Nee hoor, je mag zoveel artikelen bestellen als je wilt.
Dan gaan we het meteen bijbestellen en zorgen dat jouw product alsnog wordt nageleverd voor de speciale Thuisvoordeel Weken prijs. Dit geldt niet voor producten met de met "op=op" voorwaarde.
We hebben diverse kortingspercentage en werken daarom met verschillende kortingscodes. Het is belangrijk dat je de juiste kortingscode invult.
Vervelend, maar kan gebeuren. Wij lossen dit voor je op als je het aangeeft bij onze klantenservice. Wij zullen je aanvraag na de Thuisvoordeel Weken in behandeling nemen.
Als het binnen onze coulance periode valt dan kan dit. Neem hiervoor contact op met de klantenservice. Wij zullen je aanvraag na de Thuisvoordeel Weken in behandeling nemen.
Slechts een select aantal winkels zijn open.
Helaas niet. In de winkels is een selectie van alle actieproducten aanwezig. Via de webshop kan je natuurlijk wel alle producten bestellen.
Jazeker. Bij de bestelling kan je aangeven of je het in de winkel wilt afhalen. Maar let wel op, dit kan alleen op dezelfde dag.
De producten zijn te vinden op de actiepagina. Bovendien zijn de producten te herkennen aan het Thuisvoordeel Weken label.
De acties gelden in zowel de webshop als in onze winkels.