Kamera Express is een snel groeiende internationale retailorganisatie, al meer dan 20 jaar zijn we dé fotospecialist van Nederland. De bedrijfscultuur is no-nonsens, hands-on en ambitieus. De organisatie kent een platte structuur. Wegens uitbreiding van ons team zijn we direct op zoek naar een ambitieuze:

MEDEWERKER IT

 

Wat ga je doen als Medewerker IT

Je bent het eerste aanspreekpunt van onze softwareleverancier. We werken nauw samen met deze leverancier, je bent dan ook betrokken bij de verdere ontwikkeling van deze deels op maat gemaakte IT-oplossing voor Kamera Express, maar bent ook het eerste aanspreekpunt bij problemen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van de IT-infrastructuur in onze winkels en ons hoofdkantoor. Wij zijn een snel groeiende organisatie, ook ons winkelbestand groeit snel, Het is belangrijk dat je hierop kan anticiperen en ook snel schakelt als er op korte termijn een uitbreiding nodig is van de IT-infrastructuur. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de integriteit van ons ERP-systeem, hiervoor zijn er een aantal controleprogramma’s waarmee dit bewaakt wordt. Door deze combinatie van taken, is dit dus een zeer afwisselende functie.

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van IT, bijvoorbeeld HBO Business IT& Management of HBO ICT.
  • Je hebt kennis van bedrijfsprocessen en snapt hoe de afdeling IT hierin een bijdrage kan leveren.
  • Probleemoplossend vermogen op het gebied van ICT-problemen, dit omvat zowel hardware als software.
  • Ervaring in de retail sector is een Pré.

Wat wordt jou geboden?

  • Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring
  • De kans om jezelf verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak

 

Waar ga je werken?

Als Medewerker IT kom je te werken bij een snel groeiend bedrijf binnen de detailhandel. Het is een jong en dynamisch bedrijf met een hands-on mentaliteit. De firma is momenteel actief is meerdere Europese landen en breidt zich snel uit. Je werkt nauw samen met de IT manager. Je zal regelmatig met hem sparren over de huidige stand van zaken en de toekomstplannen van Kamera Express en hoe jullie er voor kunnen zorgen dat de groei van de organisatie kan worden gefaciliteerd op het gebied van de IT-processen. Dit alles gaat gepaard met gezelligheid in een informele werkomgeving. Denk jij nu, hier wil ik werken? Reageer dan direct op deze vacature, stuur je motivatie en CV naar:

Kamera Express B.V. 
t.a.v. Sollicitaties 
Essebaan 55 
2908 LJ Capelle aan den IJssel

solliciteren@kamera-express.nl

 

Locatie: Capelle aan den IJssel