Voor op het hoofdkantoor in Capelle a/d IJssel is Kamera Express op zoek naar een enthousiaste assistent controller. Kamera Express is een snel groeiende internationale Retail-organisatie. De bedrijfscultuur is no-nonsens, hands-on en ambitieus. De organisatie kent een platte structuur. Het financieel team bestaat uit zeven administratief medewerkers , twee assistent controllers, een Finance Manager en de CFO.

Functieomschrijving

Als assistent controller houd je je bezig met het verrichten van grootboek controle en het analysteren van financiële gegevens. Je bent een back-up voor de werkzaamheden van de financiële administratie indien nodig. Ook ontwikkel en verzorg je een adequate interne en externe informatievoorziening. Je initiërt verbetervoorstellen voor de organisatie en de financiële afdeling in samenwerking met de Finance Manager en ondersteunt bij budgettering, analyseren en bewaking van de financiële performance. Verder ben je druk met adhoc werkzaamheden zoals het opstellen van analyses en ondersteunen bij audits.

Functie-eisen

  • Een afgeronde HBO opleiding in een financiële richting;
  • Op korte termijn beschikbaar voor 40 uur per week
  • 3 tot 8 jaar werkervaring op een financiële afdeling bij een vergelijkbare organisatie;
  • Kennis van beheer financiële administratie en AO/IC;
  • Vaardig met Excel en kunt op een heldere wijze cijfers presenteren;
  • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
  • Heldere en krachtige communicatie vaardigheden;
  • Interesse in fotografie is een pre.

We zoeken een enthousiaste professional die van aanpakken houdt en zelfstandig kan werken. Je bent resultaatgericht, analytisch, accuraat, initiatiefrijk en kunt hoofd en bijzaken van elkaar onderscheiden.

Wat bieden wij:

Wij bieden een uitdagende baan waar je werkt met jonge gemotiveerde collega's binnen een ambitieuze onderneming. Binnen Kamera Express zijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng. Wij bieden een marktconform salaris, gebaseerd op werkervaring, leeftijd en opleiding, en geven je de kans je eigen salaris te verhogen door extra te verdienen premies!

Geïnteresseerd?

Stuur je C.V. + motivatie naar:

Kamera Express B.V. 
t.a.v. Sollicitaties 
Essebaan 55 
2908 LJ Capelle aan den IJssel

solliciteren@kamera-express.nl