Kamera Express zoekt een content marketeer die alles weet over occasions op het gebied van foto en video! Ben je commercieel, creatief, heb je een vlotte pen en ben je op zoek naar een uitdagende functie op het gebied van content marketing? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Voor de afdeling occasions zoeken we een enthousiaste content marketeer die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je gaat aan de slag met het schrijven van content voor de website, waarbij je je richt op occasions. Je schrijft aansprekende productteksten waarbij je ook de staat van het product communiceert. Het is dus belangrijk dat je kennis hebt van fotografie en ook oudere camera’s en objectieven kunt beoordelen. Naast het schrijven van productteksten kan het voorkomen dat je het occasion team helpt bij het verwerken van occasions. Dit houdt in dat je de producten ontvangt bij binnenkomst, de werking controleert en de producten aanmaakt voor verdere verkoop.

Functie-eisen:

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een vlotte pen
  • Je bent creatief en een echte teamplayer
  • HBO werk- en denkniveau
  • Proactieve werkhouding en plezier in je werk willen hebben
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Interesse in en passie voor fotografie is een vereiste
  • Kennis van oudere camera’s en objectieven is een pré
  • Enige technische kennis op het gebied van HTML, SEO en websites is een pré

Wat bieden wij:

Wij bieden je de mogelijkheid om in een gezellig en jong team samen te werken en de doelstellingen van Kamera Express te realiseren. Met de groei van Kamera Express, en de openingen van een aantal nieuwe vestigingen, wordt de marketing steeds belangrijker. Er zijn daarnaast volop doorgroeimogelijkheden, je krijgt eigen verantwoordelijkheden en werkt in een team samen met leuke, gemotiveerde collega’s.

Geïnteresseerd?
Stuur je C.V. + motivatie naar:

Kamera Express B.V. 
t.a.v. Sollicitaties 
Essebaan 55 
2908 LJ Capelle aan den IJssel

solliciteren@kamera-express.nl

Locatie: Capelle aan den IJssel