Coördinator Workshops & Events

Wie ben jij?

Als Coördinator Workshops en Events ben je verantwoordelijk voor het van a tot z organiseren van onze workshops, masterclasses en events. In onze totale strategie is “educatie” een belangrijke pijler, onze missie is om foto- en videografen het beste uit zichzelf te laten halen. Daarin faciliteren wij onze klanten door het bieden van allerlei inspiratie, leerzame tips, workshops en (online) cursussen. Je houdt je bezig met o.a. het maken en bewaken van planningen, de begroting en de executie waarbij je nauw samenwerkt met teams zowel binnen (Budgetcam & Profotonet) als buiten onze organisatie. Naast de fysieke events hebben we ook een Online Academy waarin we online cursussen aanbieden. Jij houdt goed bij hoe de workshops en online cursussen presteren en bent dus ook verantwoordelijk voor het commerciële succes. Je test, analyseert en evalueert de resultaten en met die inzichten bedenk je hoe we onze educatie-tak verder kunnen ontwikkelen. Testen, leren en doorpakken, dat is onze werkwijze. Samen met het gehele marketing en e-commerce team, zorgen we ervoor dat de klant altijd centraal staat!

Je werkt in een internationale omgeving, waarbij Nederland, België en Duitsland de focusmarkten zijn. Je bent niet alleen een teamspeler, maar je werkt ook makkelijk zelfstandig en proactief. Tot slot krijgt veel ruimte om zelf vorm te geven aan jouw functie binnen ons team.

Wie zijn wij?

Wij zijn gek op alles wat met foto en video te maken heeft. Kamera Express is al 25 jaar dé foto- en videospecialist van Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Een internationaal groeiend bedrijf waarbij creatie, expressie en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. In onze inmiddels 34 clubhuizen (winkels) komen foto- en videoliefhebbers samen om te sparren en deskundig advies in te winnen over hun hobby of beroep. Met onze sterke omnichannel benadering sluiten onze winkels, de webshop(s), workshops, (online) cursussen en belevenisvolle events naadloos op elkaar aan. Wij lopen graag voorop en houden van doorpakken; met jouw kennis en kracht maken wij onze ambities waar. Nieuwsgierig, betrokken en oprecht zijn woorden die passen bij Kamera Express en dus ook bij jou!

Wat breng je mee?

 • Je hebt hbo/wo werk/denkniveau en neemt relevante werkervaring mee (bij voorkeur in een vergelijkbare rol);
 • Je werkt gestructureerd, maakt planningen en zorgt dat deadlines gehaald worden;
 • Je hebt affiniteit met fotografie en video;
 • Je hebt een goed ontwikkeld begrip van omni-channel, (digital) marketing en analytics;
 • Je staat stevig in je schoenen en bent in staat om zelfstandig mensen mee te nemen in jouw plannen en ideeën;
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels; kennis van Frans en Duits zijn een pre.

Wat krijg je ervoor terug?

  Een brede, verantwoordelijke, zelfstandige en afwisselende job waarbij je veel ruimte krijgt om zaken zelf op te pakken en te organiseren;
 • Een platte en informele organisatie waarbij je echt impact kan maken op jouw domein;
 • Een baan bij één van de top bedrijven in de Twinkle100;
 • Niet geheel onbelangrijk; een marktconform salaris.

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?

Zie jij jezelf al bij ons werken? Wij horen het graag! We ontvangen graag je CV met een korte motivatie via [email protected] vóór donderdag 18 november 2021.

Locatie: Capelle aan den IJssel