Corporate Recruiter

Wat ga je doen?

Kamera Express groeit snel in binnen- en buitenland. Om deze groei te realiseren is het van belang dat wij de juiste mensen aan ons organisatie weten te binden. Van collega’s in de winkel tot nieuwe functies op het hoofdkantoor, jij bent verantwoordelijk voor gehele recruitmentproces binnen Kamera Express, zowel in Nederland als in de ons omringende landen. Natuurlijk zorg je ervoor dat alle operationele taken soepel en snel worden uitgevoerd, zodat onze toekomstige collega’s een fijne en heldere sollicitatieprocedure doorlopen. Door jouw brede kennis en ervaring op het gebied van recruitment, ben je in staat om de wensen van de managers te vertalen naar een goede aansprekende vacaturetekst. Daarbij weet jij welke middelen (sourcen, sociale media en diverse recruitment-tools) je moet inzetten om de geschikte kandidaten te vinden en te matchen. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de rol zelf in te delen. Wel is het belangrijk dat je een duidelijk plan maakt hoe je de juiste profielen gaat sourcen en tijdig diverse stakeholders op de hoogte te houdt van jouw recruitmentactiviteiten.

De eerste stappen binnen recruitment zijn gezet, aan jou om dit naar een hoger niveau te tillen. Je hebt een visie op employer branding en weet dit ook te vertalen naar de praktijk. Als een echte ambassadeur presenteer je Kamera Express op banenmarkten en sta je in contact met scholen om in een vroeg stadium Kamera Express op de kaart te zetten als een aantrekkelijke werkgever. Tevens werk je nauw samen met de HR-manager om ons recruitment proces aan te scherpen en te optimaliseren. Deze functie wordt vervuld vanaf ons kantoor in Capelle aan den IJssel (gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de opties).

Wie zijn wij?

Wij zijn gek op alles wat met foto en video te maken heeft. Kamera Express is al 25 jaar dé foto- en videospecialist van Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Een internationaal groeiend bedrijf waarbij creatie, expressie en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. In onze inmiddels 34 clubhuizen (winkels) komen foto- en videoliefhebbers samen om te sparren en deskundig advies in te winnen over hun hobby of beroep. Met onze sterke omnichannel benadering sluiten onze winkels, de webshop(s), workshops, (online) cursussen en belevenisvolle events naadloos op elkaar aan. Wij lopen graag voorop en houden van doorpakken; met jouw kennis en kracht maken wij onze ambities waar. Nieuwsgierig, betrokken en oprecht zijn woorden die passen bij Kamera Express en dus ook bij jou! De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan het opzetten van een HR-afdeling. Samen bieden we onze medewerkers de best mogelijke service en ondersteuning bij de uitvoering van hun werkzaamheden en zorgen wij er voor dat wij ons verder ontwikkelen tot een aantrekkelijke werkgever. Wij doen dit voor 600+ medewerkers in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een relevante HBO-opleiding op het gebied van HRM, Toegepaste Psychologie of Bedrijfskunde;
 • Je hebt 2-4 jaar ervaring in een soortgelijke rol (bureau- of klantzijde), hierbij heb je diverse type functies bemiddeld op diverse niveaus;
 • Bij voorkeur heb je ervaring als recruiter binnen en Retail of E-commerce-organisatie;
 • Gestructureerd en accuraat;/li>
 • Meer dan uitstekende communicatieve skills in zowel het Nederlands als in het Engels in woord en geschrift, bij voorkeur aangevuld met een derde vreemde taal (Frans of Duits).

Deze functie wordt vervuld vanaf ons kantoor in Capelle aan den IJssel

Dit ben jij:

 • Je hebt een relevante HBO-opleiding op het gebied van HRM
 • Je hebt 2-5 jaar ervaring als corporate recruiter, intercedent of bij een Werving- en selectiebureau, hierbij heb je diverse type functies bemiddeld op diverse niveaus
 • Bij voorkeur heb je ervaring als recruiter binnen en Retail of E-commerce-organisatie
 • Je hebt relevante kennis van sourcing, sociale media en diverse recruitment-tools.
 • Je bent beschikbaar voor 24-32 uur per week
 • Je hebt een goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift, bij voorkeur aangevuld met een derde vreemde taal (Frans of Duits)

Wat wordt jou geboden?

 • Een zelfstandige en afwisselende job;
 • Kansen om veel te leren en jezelf uit te dagen en te bewijzen;
 • Genoeg kansen om door te groeien;
 • Een enthousiast team met korte lijnen;
 • Een bijzondere omgeving waar ontwikkeling, creatie en expressie centraal staat.


Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?

Stuur een mail met een korte motivatie en je CV naar

[email protected] 

Locatie: Capelle aan den IJssel