Kamera Express, winnaar van de Beste Webshop Award in de categorie ‘Elektronica’, is op zoek naar een E-mail/CRM marketeer voor op het hoofdkantoor in Capelle a/d IJssel. Heb jij ervaring met het lezen en schrijven van HTML, ben je op de hoogte van de nieuwste online marketing trends en beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan ben jij degene die we zoeken! 

Functieomschrijving

Jouw rol bestaat vooral uit het creëren van loyale en converterende klanten. Je bent verantwoordelijk voor het managen (van start, uitvoer tot evaluatie) van de e-mail campagnes van zowel Kamera Express als FOKA. Verder draag je zorg voor het uitbouwen van de klantendatabase. Je probeert deze continue te verrijken en een vertaalslag te maken naar gepersonaliseerde e-mailcampagnes door middel van segmentatie. De e-mail campagnes sluiten aan bij de marketingkalender. De invulling daarvan ontwikkel jij zelf, in samenwerking met de category teams. Het is dus van essentieel belang dat je een teamplayer bent en uitstekend kunt schakelen met jouw collega’s. Je werkt graag met CRM gerelateerde data en hebt bij voorkeur kennis van Copernica.

Het is jouw doel om de e-mail KPI’s te laten stijgen. Dit doe je onder andere op basis van het verrijken van klantdata, segmentatie en optimale deliverability. Deze performance rapporteer je vervolgens aan de E-commerce Manager.

Functie-eisen:

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding
  • Minimaal 1-2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Goede HTML kennis
  • Sterk analytisch vermogen
  • Hoog verantwoordelijkheidsgevoel: werken met strakke deadlines is voor jou geen probleem
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Ervaring met Google Analytics en CRM-systemen is een pré
  • Kennis van fotografie is een pré

Over Kamera Express

Kamera Express is al meer dan 20 jaar dé foto- en videospecialist van Nederland en België! De combinatie van webshop en Superstores in Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Leeuwarden, Rotterdam, Utrecht, Zwolle en Antwerpen maakt ons uniek. Ook FOKA is onderdeel van de Kamera Express Groep. FOKA is al sinds 1924 een begrip in Rotterdam en omstreken. Met het grootste foto-, video-, TV- en audioassortiment is FOKA een unieke toevoeging.

Wat bieden wij:

Wij bieden een uitdagende baan waar je werkt met jonge gemotiveerde collega's binnen een ambitieuze onderneming. Binnen Kamera Express zijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng. Wij bieden een marktconform salaris, gebaseerd op werkervaring, leeftijd en opleiding.

Geïnteresseerd?

Stuur je C.V. + motivatie naar:
jeroen.klein@kamera-express.nl