Voor onze klantenservice afdeling in Capelle a/d IJssel is Kamera Express op zoek naar een enthousiaste medewerker. Heb je een passie voor fotografie en spreek je vloeiend Frans? Dan ben jij degene die we zoeken! Ben je oplossings- en servicegericht, communicatief vaardig én hecht je waarde aan klanttevredenheid? Dan ben jij degene die we zoeken! 

Functieomschrijving 
Als medewerker klantenservice bij Kamera Express ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Dit kan via de telefoon zijn, maar natuurlijk ook via e-mail en social media. Je staat de klant professioneel te woord en je draagt zorg voor een correcte en snelle registratie en afhandeling van incidenten, vragen en verzoeken. De aanvragen die binnenkomen neem je aan en los je zo snel mogelijk op. De klant verwacht een deskundig antwoord of advies. Daarom is kennis over en ervaring met fotografie een vereiste. Je bent op de hoogte van wat er speelt in de fotografie en vindt het leuk om je kennis up-to-date te houden. Je werkt nauw samen met een team collega’s en draagt zo bij aan de klanttevredenheid. 

Deze functie wordt vervuld vanaf onze hoofdvestiging in Capelle aan den IJssel. 

Functie-eisen: 

  • MBO werk- en denkniveau
  • Op korte termijn beschikbaar voor 40 uur per week
  • Uitstekende beheersing van zowel de Franse als de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Flexibel inzetbaar
  • Minimaal 1 jaar ervaring in een service gerichte werkomgeving
  • Servicegerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden
  • Kennis over fotografie en fotoartikelen is een vereiste voor deze functie


Wat bieden wij: 
Wij bieden een uitdagende baan waar je werkt met jonge gemotiveerde collega's binnen een ambitieuze onderneming. Binnen Kamera Express zijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng. Er zijn voldoende mogelijkheden voor doorgroei en daarnaast bieden wij een marktconform salaris, gebaseerd op werkervaring, leeftijd en opleiding. 

Geïnteresseerd? 
Stuur je C.V. + motivatie naar: 

Kamera Express B.V. 
t.a.v. Sollicitaties 
Essebaan 55 
2908 LJ Capelle aan den IJssel 

solliciteren@kamera-express.nl

Locatie: Capelle aan den IJssel