Marketing Manager a.i.

Ter vervanging van zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een interim Marketing Manager van 1 februari t/m 31 augustus 2022.

Wat ga je doen?

Als interim Marketing Manager stuur je het marketing team aan, dat verantwoordelijk is voor het merk en alle marketing campagnes, (video)content, offline media-bestedingen en vormgeving. Je bent verantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering van het marketingbeleid van Kamera Express. Hiervoor is een marketingplan opgesteld en zijn alle activiteiten in een kalender ingepland. Daarnaast stuur je het team van 10 personen aan waarvan je 6 direct reports hebt (4 marketing specialisten en 2 teamleads). Je werkt nauw samen met de Country Marketing Manager België en de Country Marketing Manager Duitsland om de marketing activiteiten in Nederland, België en Duitsland op elkaar af te stemmen.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de omzetdoelstellingen middels de geplande marketing activiteiten.
 • Aansturen en coachen van het marketing team.
 • Het doorvoeren van de always-on communicatie-laag (reeds ontwikkeld).
 • Aansturen van het centrale campagne team.
 • Beheren van het marketing budget binnen de gestelde kaders.

Wie zijn wij?

Wij zijn gek op alles wat met foto en video te maken heeft. Kamera Express is al 25 jaar dé foto- en videospecialist van Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Een internationaal groeiend bedrijf waarbij creatie, expressie en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. In onze inmiddels 34 clubhuizen (winkels) komen foto- en videoliefhebbers samen om te sparren en deskundig advies in te winnen over hun hobby of beroep. Met onze sterke omnichannel benadering sluiten onze winkels, de webshop(s), workshops, (online) cursussen en belevenisvolle events naadloos op elkaar aan. Wij lopen graag voorop en houden van doorpakken; met jouw kennis en kracht maken wij onze ambities waar. Nieuwsgierig, betrokken en oprecht zijn woorden die passen bij Kamera Express en dus ook bij jou! 

De Kamera Express Groep bevindt zich midden in de dynamische wereld van de omnichannel retail. Een markt die – zeker nu – meer dan ooit in beweging is. Dit brengt uitdagingen met zich mee. Het consumentengedrag blijft continue veranderen en om hier goed mee om te kunnen gaan is het van cruciaal belang dat we de klantcontacten over de kanalen heen goed regelen. Het lokaliseren van onze marketing en e-commerce activiteiten is daarbij van cruciaal belang.

Wat breng je mee?

 • HBO/WO werk- en denkniveau en minimaal 10+ jaar werkervaring binnen marketing(communicatie);
 • Je hebt leidinggevende ervaring en je bent een echte teamplayer;
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels, (kennis van Frans en Duits zijn een pre;
 • Je bouwt graag mee aan een organisatie die nog volop in ontwikkeling is;
 • Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar en hebt geen 9-5 mentaliteit.

Deze functie wordt vervuld vanaf ons kantoor in Capelle aan den IJssel

Wat wordt jou geboden?

 • Een brede, verantwoordelijke, zelfstandige en afwisselende job waarbij je veel ruimte krijgt om zaken zelf op te pakken en te organiseren.
 • Een ondernemende organisatie met een Rotterdamse mentaliteit van aanpakkem;
 • Een enthousiast team met korte lijnen.


Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?

Stuur een mail met een korte motivatie en je CV naar

[email protected] 

Locatie: Capelle aan den IJssel