Online Marketeer

Wie ben jij?

Als Online Marketeer houd je je bezig met alles omtrent online marketing voor onze sites en labels. Binnen deze rol ga je met name aan de slag met display-, paid social-, affiliate marketing. Samen met het team werk je aan verschillende activiteiten op het gebied van Search Advertising, Social, Display Advertising en Analytics. Je denkt mee over de display- en social media campagnes, beheert deze en zet ze vervolgens op. Je maakt analyses van al onze online marketing kanalen en webshops, maakt rapportages en komt met voorstellen voor (nieuwe) marketingstrategieën. Naast analytisch sterk ben jij daarom ook initiatiefrijk en continu bezig met het doorvoeren van verbeteringen vanuit commercieel oogpunt. Ook vind je het leuk om mee te werken aan interne projecten en hier begeleiding in te geven, zoals het cookieless adverteren. Kortom; geen dag in hetzelfde maakt deze job zo uitdagend! Je komt in een team met 13 E-Commerce collega’s met allemaal een eigen expertise. Het team bestaat uit Team-leads en specialisten. Samen zetten wij ons in om de online ambities waar te maken.

Wie zijn wij?

Wij zijn gek op alles wat met foto en video te maken heeft. Kamera Express is al 25 jaar dé foto- en videospecialist van Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Een internationaal groeiend bedrijf waarbij creatie, expressie en ontwikkeling hoog in het vaandel staat. In onze 21 clubhuizen (winkels) komen foto- en videoliefhebbers samen om te sparren en deskundig advies in te winnen over hun hobby of beroep. Met onze sterke omnichannel benadering sluiten onze winkels, de webshop, workshops, (online) cursussen en belevenisvolle events naadloos op elkaar aan. Wij lopen graag voorop en houden van doorpakken; met jouw kennis en kracht proberen wij onze ambities waar te maken. Nieuwsgierig, betrokken en oprecht zijn woorden die passen bij Kamera Express en dus ook bij jou!

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO diploma;
 • Minimaal 1 á 2 jaar ervaring als social/display marketeer of online marketeer;
 • Je hebt ervaring met o.a. Facebook Business Manager, Criteo, Google Analytics, Google Ads en Google Data studio;
 • Breed marketing georiënteerd en je bekijkt problemen van meerdere kanten;
 • Je bent analytisch sterk en resultaatgericht;
 • Sterke affiniteit met e-commerce en online marketing;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en kennis van minimaal 1 vreemde taal naast Engels is een pre.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een zelfstandige en afwisselende job waarbij passie voor fotografie een vanzelfsprekendheid is;
 • Een mooi salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Genoeg kansen om door te groeien;
 • Een enthousiast team met korte lijnen;
 • Een bijzondere omgeving waar ontwikkeling, creatie en expressie centraal staan.

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?

Zie jij jezelf al bij ons werken? Wij horen het graag! We ontvangen graag je CV met een korte motivatie via [email protected] vóór maandag 22 november 2021. In de motivatiebrief zien we graag waarom je bij ons wil komen werken, waarom jij de ideale kandidaat bent en zijn we nieuwsgierig naar welke camera je gebruikt.

Locatie: Capelle aan den IJssel