Kamera Express is een snel groeiende internationale retail organisatie, al meer dan 20 jaar zijn we dé fotospecialist van Nederland. De bedrijfscultuur is no-nonsens, hands-on en ambitieus. De organisatie kent een platte structuur. Wegens uitbreiding van ons team zijn we direct op zoek naar een ambitieuze: 

ONLINE MARKETEER – OPTIMALISATIE EN PERSONALISATIE

Wat ga je doen?

Als Online Marketeer Optimalisatie en Personalisatie bij Kamera Express ben je bezig met alle aspecten van marketing die tijdens de volledige klantreis ingezet worden. Van het personaliseren van de websitecontent via een marketing automation platform tot het opzetten en uitvoeren van A/B of multivariate testen en optimalisatie van de user experience en (checkout)funnels. Je kan goed samenwerken en doet dit dan ook met alle disciplines van onze marketing afdeling: email & CRM, social, design en content.

Daarnaast denk je mee over hoe we zowel onze websites als de kanalen hieromheen beter kunnen inrichten en verbinden. Hiervoor schakel je veel met de E-Commerce Manager en andere leden van het e-commerce team. Je zal bijvoorbeeld onderzoeken waar er conversieoptimalisatie kan plaatsvinden, waar er assortimentsoptimalisatie kan plaatsvinden, hoe we beter met onze bezorgopties kunnen omgaan door aan een nieuwe API te koppelen etc. Dit alles wordt eerst getest en vervolgens live gezet. Daarnaast help je bij de begeleiding van de doorontwikkeling van de website en bij het bedenken van nieuwe functionaliteiten voor de website. Hierbij zal je ook schakelen met onze webdevelopers.

Het is jouw doel om de KPI’s van de online performance te laten stijgen. Dit doe je door hands-on bezig te zijn met de online marketing en continu te optimaliseren. Deze performance rapporteer je vervolgens aan de E-Commerce Manager.

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding
 • Minimaal 1-2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Technische affiniteit en gezonde interesse in back-end & CMS systemen alsmede personalisatie- en marketingautomation platformen
 • Kennis en ervaring met het optimaliseren van websites, UX design, Google Analytics, personaliseren en segmenteren.
 • Ervaring met Search Console, GTM & optimalisatie- en A/B-testing tools als Optimizely, VWO of Google Optimize.
 • Hoog verantwoordelijkheidsgevoel: werken met strakke deadlines is voor jou geen probleem
 • Initiatiefrijk & hands-on: je ziet kansen en pakt deze op. Je ziet foutjes en zet deze recht. Je zet je schouders onder nieuwe projecten.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Redelijke tot goede beheersing van HTML, CSS (LESS), Javascript en JQuery
 • Kennis van een extra taal is een pré
 • Kennis van fotografie is een pré

Wat wordt jou geboden?

 • Een gespecialiseerde functie bij een informele organisatie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een prettige werkomgeving waarin je samenwerkt met een ambitieus en collegiaal e-commerce en marketingteam;
 • Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en opleiding;
 • De kans om jezelf verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak

Waar ga je werken?

Als Online Marketeer kom je te werken bij een snel groeiend bedrijf binnen de detailhandel. We zijn een jong en dynamisch bedrijf met een hands-on mentaliteit. Kamera Express is momenteel actief in meerdere Europese landen en breidt zich snel uit. Je zal direct rapporteren aan de E-Commerce Manager. Je zal regelmatig sparren over de huidige stand van zaken en de toekomstplannen. Dit alles gaat gepaard met gezelligheid in een informele werkomgeving. Denk jij nu, hier wil ik werken? Reageer dan direct op deze vacature!

Stuur je sollicitatie naar solliciteren@kamera-express.nl

Of naar

Kamera Express Rotterdam B.V.

t.a.v. Sollicitaties

Essebaan 55

2908 LJ Capelle aan den IJssel

 

Locatie: Capelle aan den IJssel