Ben je op zoek naar een afwisselende baan in de omgeving van Capelle a/d IJssel met veel eigen verantwoordelijkheden? Kamera Express is op zoek naar een enthousiaste reparatie/ servicemedewerker. Ben jij nauwkeurig, een echte teamplayer en wil je klanten blij maken? Dan ben jij de juiste persoon voor ons!

Functieomschrijving 

Kamera Express streeft ernaar dat iedere klant tevreden de (online) winkel verlaat. Reparaties en service spelen hierbij een belangrijke rol. Als reparatie/ servicemedewerker verwerk je retouren van zowel klant als fabrikant. Je onderhoudt contact met klanten en winkels en informeert hen over de status van de reparatie. Ook sta je continu in verbinding met de fabrikant om te zorgen voor een goede doorlooptijd van reparaties. Verder ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de mailbox, neem je de telefoon aan en houdt je je bezig met diverse administratieve taken, zoals het controleren van facturen. Als reparatie/ servicemedewerker werk je in een klein, maar gezellig team. Deze functie wordt vervuld vanaf onze hoofdvestiging in Capelle aan den IJssel. 

Functie-eisen:

  • Je bent tussen de 17 en 25 jaar oud
  • Je bent op korte termijn beschikbaar voor 24-40 uur per week
  • Geen negen tot vijf mentaliteit
  • Nauwkeurig in je werk
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent representatief en een echte teamplayer
  • Interesse in foto- en videografie is een pré 
  • Woonachtig in de omgeving van Capelle a/d IJssel

Wat bieden wij: 
Wij bieden een uitdagende baan waar je werkt met jonge gemotiveerde collega's binnen een ambitieuze onderneming. Binnen Kamera Express zijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng. Er zijn voldoende mogelijkheden voor doorgroei en daarnaast bieden wij een marktconform salaris, gebaseerd op werkervaring, leeftijd en opleiding.

Geïnteresseerd?

Stuur je C.V. + motivatie naar:

Kamera Express B.V. 
t.a.v. Sollicitaties
Essebaan 55 
2908 LJ Capelle aan den IJssel

solliciteren@kamera-express.nl

 Locatie: Capelle aan den IJssel