Kamera Express is op zoek naar een medewerker klantretouren op het hoofdkantoor in Capelle a/d IJssel. Ben je accuraat, klantvriendelijk, communicatief vaardig, pro-actief en wil je graag aan de slag bij een dynamisch bedrijf? Dan is deze functie perfect voor jou!

Functieomschrijving:

De werkzaamheden zijn heel divers. Je controleert alle goederen die geretourneerd zijn op werking en compleetheid. Deze retouren verwerk je vervolgens administratief in het systeem. Verder houd je je bezig met het opstellen van schaderapporten voor de klanten met ondersteuning in de vorm van fotomateriaal en maak je offertes met betaallinks voor een snelle afhandeling van de procedure. In deze functie heb je veel contact met klanten, zowel via de telefoon als per e-mail. Het is daarom van belang dat je de klanten vriendelijk en beleefd te woord staat.

Functie-eisen:

  • Kennis van zaken: zowel over fotografie als TV en audio
  • Je hebt een klant- en servicegerichte instelling
  • Je hebt oog voor detail
  • Je kunt goed prioriteiten stellen en hebt een proactieve werkhouding
  • Op korte termijn beschikbaar voor 40 uur per week
  • Geen negen tot vijf mentaliteit
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift

Wat bieden wij:

Wij bieden een uitdagende baan waar je werkt met een professioneel, ambitieus en vooral gezellig team. Bij Kamera Express krijg je verantwoordelijkheid en zijn er veel mogelijkheden tot eigen inbreng. Wij bieden een marktconform salaris, gebaseerd op werkervaring, leeftijd en opleiding. Deze functie wordt vervuld vanaf onze hoofdvestiging in Capelle aan den IJssel.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden en denk jij dat je de aangewezen persoon bent voor de functie van medewerker klantretouren bij Kamera Express? Mail dan je sollicitatiebrief met een CV naar jeroen.klein@kamera-express.nl  

Videosollicitatie

Laat je creativiteit de vrije loop en solliciteer nu ook via video! Wij vinden het een pré als je solliciteert via video. Maak in plaats van een motivatiebrief een video en vertel daarin iets over jezelf, op welke vacature je reageert, iets over je ervaring en vooral waarom jij geschikt bent voor de functie.

Stuur de video + CV op naar: jeroen.klein@kamera-express.nl