Stage Content Marketing

Wat ga je doen?

Op de afdeling Marketing ga je o.a. aan de slag met het schrijven en opmaken van content voor onze websites. Je gaat aan de slag met het schrijven van inspiratiestukken en keuzehulpen. Verder houd je je bezig met de klantreis. Je onderzoekt welke content op welk punt in de klantreis kan worden aangeboden. De manier waarop de content wordt aangeboden ga je ook onderzoeken. We zijn ook erg benieuwd naar jouw input, je mag meedenken met nieuwe marketingactiviteiten en lopende projecten. Deze stageplek betreft een meewerkstage voor 3 á 4 dagen. Afstudeerstagiaires zijn ook welkom, mits je de helft van de tijd meewerkt met het team. Je krijgt de kans om ervaring op te doen binnen een sterk groeiende internationale organisatie, een kijkje in de keuken te krijgen én bij te dragen aan het succes van KE!

Wie zijn wij?

Wij zijn gek op alles wat met foto en video te maken heeft. Kamera Express is al 25 jaar dé foto- en videospecialist van Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Een internationaal groeiend bedrijf waarbij creatie, expressie en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. In onze inmiddels 34 clubhuizen (winkels) komen foto- en videoliefhebbers samen om te sparren en deskundig advies in te winnen over hun hobby of beroep. Met onze sterke omnichannel benadering sluiten onze winkels, de webshop(s), workshops, (online) cursussen en belevenisvolle events naadloos op elkaar aan. Wij lopen graag voorop en houden van doorpakken; met jouw kennis en kracht maken wij onze ambities waar. Nieuwsgierig, betrokken en oprecht zijn woorden die passen bij Kamera Express en dus ook bij jou!

Wat breng je mee?

  • Je bent een 2e of 3e jaars HBO-opleiding op het gebied van Communicatie, Marketing, Crossmediale communicatie of een soortgelijke opleiding;
  • Je bent 3 á 4 dagen beschikbaar;
  • Je bent creatief en een teamplayer;
  • Je bent flexibel, pragmatisch, nauwkeurig en georganiseerd;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en kan pakkende teksten schrijven;
  • Je hebt een passie voor foto- en videografie en hebt de ambitie om je vakkennis te laten groeien.

Wat wordt jou geboden?

  • Een onvergetelijke stage-ervaring binnen internationaal groeiend bedrijf;
  • Goede begeleiding vanuit het team met specialisten;
  • Kansen om veel te leren je zelf uit te dagen;
  • En… een leuke stagevergoeding!

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?

Stuur een mail met een korte motivatie en je CV naar

[email protected]

Locatie: Capelle aan den IJssel