Verkoopmedewerker Arnhem (16-24 uur)

Wie ben jij?

Werken in de winkel betekent iedere dag in contact staan met onze klanten en hen op een deskundige en inspirerende manier adviseren bij hun aankoop. Voor jou als Verkoopmedewerker is er een belangrijke commerciële rol in onze winkel weggelegd. Je vormt de cruciale schakel tussen onze producten en onze klanten door een uitstekende service en begeleiding aan te bieden aan de klant. Kamera Express heeft met ruim 20.000 artikelen een zeer ruim assortiment voor zowel beginnende, gevorderde als (semi) professionele fotografen. Naast het helpen van klanten houd je je ook bezig met de winkelverzorging. Jij zorgt ervoor dat alles er tiptop uitziet, het assortiment is aangevuld en de klant zich méér dan welkom voelt. Het verkoopteam bestaat uit de Bedrijfsleider, de assistent-bedrijfsleider en diverse verkoopmedewerkers. Word jij onze nieuwe collega? Samen zijn jullie het visitekaartje van onze winkels. Voor onze winkel zijn we opzoek naar nieuwe collega’s. Ben jij opzoek naar een fulltime job? Liever toch een parttimebaan of aan de slag als flexwerker? We horen graag hoeveel uur jij beschikbaar bent!

Wie zijn wij?

Wij zijn gek op alles wat met foto en video te maken heeft. Kamera Express is al 25 jaar dé foto- en videospecialist van Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Een internationaal groeiend bedrijf waarbij creatie, expressie en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. In onze inmiddels 34 clubhuizen (winkels) komen foto- en videoliefhebbers samen om te sparren en deskundig advies in te winnen over hun hobby of beroep. Met onze sterke omnichannel benadering sluiten onze winkels, de webshop(s), workshops, (online) cursussen en belevenisvolle events naadloos op elkaar aan. Wij lopen graag voorop en houden van doorpakken; met jouw kennis en kracht maken wij onze ambities waar. Nieuwsgierig, betrokken en oprecht zijn woorden die passen bij Kamera Express en dus ook bij jou!

  • Jouw verkooptalent heb je al eerder in de praktijk mogen laten zien, bijvoorbeeld in de retailbranche;
  • Je hebt een passie voor foto- en videografie en hebt de ambitie om je vakkennis te laten groeien. Onze gezamenlijke interesse weet jij als verkoopmedeweker enthousiast over te brengen op onze klanten;
  • Je bent flexibel inzetbaar, onze winkel is ook geopend in het weekend;
  • Je bent communicatie sterk, beheerst de Nederlandse taal goed en bent representatief.

Wat bieden wij?

  • Een zelfstandige en afwisselende job waarbij passie voor het vak een vanzelfsprekendheid is;
  • Kansen om te groeien, veel te leren en jezelf uit te dagen;
  • Veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit
  • Een enthousiast team met korte lijnen
  • Een bijzondere omgeving waar ontwikkeling, creatie en expressie centraal staat
  • ... en niet geheel onbelangrijk; een mooi salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?

Stuur een mail met een korte motivatie en je CV of LinkedIn naar:

[email protected]

Locatie: Arnhem