Videograaf / Presentator (32-40uur)

Wie ben jij?

Je bent een videograaf of filmmaker die het leuk vindt om mooie video’s te maken over foto- en videografie. Dit doe je vooral voor ons YouTube kanaal, maar ook voor andere social media kanalen of onze Online Academy. Je reviewt niet alleen producten, maar geeft ook leerzame tips, interviewt andere foto- en videografen en maakt online masterclasses. Daarbij vind je het leuk om jouw kennis van het vak over te brengen op de kijker. Je vindt het vooral leuk om in video’s te presenteren, maar kan daarnaast ook filmen en editen (mag ook nog in ontwikkeling zijn). Het videoteam bestaat op dit moment uit 4 mensen, 3 in Nederland en 1 in België. Je werkt in een internationale omgeving, waarbij Nederland, België en Duitsland de focusmarkten zijn. Je bent niet alleen een teamspeler, maar je werkt ook makkelijk zelfstandig en proactief. Je krijgt veel ruimte en vrijheid om zelf vorm te geven aan jouw functie binnen het videoteam.

Wie zijn wij?

Wij zijn gek op alles wat met foto en video te maken heeft. Kamera Express is al 25 jaar dé foto- en videospecialist van Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Een internationaal groeiend bedrijf waarbij creatie, expressie en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. In onze inmiddels 34 clubhuizen (winkels) komen foto- en videoliefhebbers samen om te sparren en deskundig advies in te winnen over hun hobby of beroep. Met onze sterke omnichannel benadering sluiten onze winkels, de webshop(s), social media kanalen, (online) cursussen en belevenisvolle events naadloos op elkaar aan. Wij lopen graag voorop en houden van doorpakken; met jouw kennis en kracht maken wij onze ambities waar. Nieuwsgierig, betrokken en oprecht zijn woorden die passen bij Kamera Express en dus ook bij jou! We werken data gedreven en samen met jouw collega’s van het marketing team hou je goed bij welke type video’s goed werken en welke niet. Testen, leren en doorpakken, dat is onze werkwijze. Samen met het gehele marketing en e-commerce team, zorgen we ervoor dat de klant altijd centraal staat!

Wat breng je mee?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en neemt relevante werkervaring mee (bij voorkeur opgedaan in een vergelijkbare rol);
  • Je hebt affiniteit met fotografie en videografie;
  • Je werkt gestructureerd en zelfstandig en staat stevig in je schoenen;
  • Je vindt het leuk om videocontent te bedenken en te produceren;
  • Je staat graag voor de camera, maar het werk achter de schermen kent geen geheimen voor jou;
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels. Kennis van Frans en Duits zijn een pré.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een brede, verantwoordelijke, zelfstandige en afwisselende job waarbij je veel ruimte krijgt om zaken zelf op te pakken en te organiseren;
  • Je bouwt mee aan een groeiende organisatie die volop in ontwikkeling is
  • Een baan bij één van de top bedrijven in de Twinkle100;
  • Niet geheel onbelangrijk; een marktconform salaris.

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen?

Reageer dan direct op deze vacature en stuur ons, naast je CV, een video waarin je dé 5 redenen geeft, waarom jij onze nieuwe videograaf moet worden. Stuur je sollicitatie naar [email protected] vóór vrijdag 26 november 2021.

Locatie: Capelle aan den IJssel /  Rotterdam