Vakantiealbum

Uw vakantiealbum samenstellen kan bij Kamera Express bijna niet eenvoudiger. Eerst kiest u voor één van de vormgevingen. Zo vindt u bij ons vakantiealbums in het thema Beach waarin u al uw zon-, zee- en strandfoto’s kwijt kunt maar hebben we ook vormgevingen die zich uitstekend lenen voor foto’s van een actievere reis. Bekijk gerust eens één van de voorbeelden op onze website om u te laten inspireren.

Vakantiealbum thema 'Beach'

Dit thema leent zich uitstekend voor fotoalbums van zon- strandvakanties. Maar ook wanneer een lichte, frisse en zomerse uitstraling u aanspreekt, kunt u voor dit thema kiezen. Hieronder vindt u de verschillende formaten waarin u uw vakantiealbum kunt ontwerpen. Selecteer de juiste maat en u wordt direct doorverwezen naar de Album Designer.

Vakantiealbum thema 'Outdoor' 

Bent u op een actieve vakantie geweest of geeft u voorkeur aan een stoere, robuuste uitstraling? Kies dan voor het vakantiealbum in het thema Outdoor. De vormgeving wordt gekenmerkt door natuurlijke materialen en natuurlijke kleuren. Hieronder vindt u de verschillende formaten waarin u uw vakantiealbum kunt ontwerpen. Selecteer de juiste maat en u wordt direct doorverwezen naar de Album Designer.