vakantiebeurs banner

Kamera Express op de Vakantiebeurs

Maak de mooiste foto's op reis!

Het nieuwe jaar is weer begonnen. Tijd om aan de slag te gaan met je goede voornemens, maar ook tijd om na te denken over de reizen die je dit jaar wilt maken. Wil je dit jaar het noorderlicht zien? Of toch liever cultuur snuiven? Misschien een strandvakantie?

De perfecte plek om hierover na te denken is de Vakantiebeurs, die van 16 tot en met 19 januari weer in de Jaarbeurs in Utrecht te vinden is. Op de Vakantiebeurs ontdek je van alles met betrekking tot reizen, van verschillende culturen tot reisorganisaties en nog veel meer. Deze editie van de Vakantiebeurs is ook nog eens extra speciaal, want de Vakantiebeurs viert haar vijftigste verjaardag! Er valt daarom dit jaar nog meer te ontdekken. Doe bijvoorbeeld mee aan een kookworkshop, neem een duik in de duiktank of raft door de Grand Canyon in een 9D VR stoel!

Ook op het gebied van reisfotografie valt er dit jaar weer veel te ontdekken en dat is dan ook waar wij in beeld komen. Dit jaar kan je ons namelijk weer vinden op de Vakantiebeurs! Kom bij onze stand de leukste foto's maken in de photobooth, of doe inspiratie op voor je reisfoto's!


Boek hier je kaarten!

reisfotografie

noorderlicht

Fotografie Paviljoen op de Vakantiebeurs

Je vindt ons in het Fotografie Paviljoen, dat bestaat uit een Fotografie Zone in hal 11, een Fotografie Theater en een Experience Theater. Hier kan je verschillende workshops en masterclasses volgen, onder andere over wildlife en smartphone fotografie. Nieuwsgierig geworden naar het volledige programma? Lees hieronder alles over het Fotografie Paviljoen!

Lees meer over het Fotografie Paviljoen!

Win een Canon EOS M50 + 15-45mm IS STM!

We gaan het nog leuker voor je maken. Als je onze stand op de Vakantiebeurs bezoekt, kan je namelijk kans maken op de Canon EOS M50 systeemcamera inclusief 15-45mm lens t.w.v. €599! Deze camera is een echte alleskunner waarmee je profiteert van levensechte kleuren en optimale helderheid onder verschillende lichtomstandigheden. Daarnaast is hij superlicht, waardoor je hem makkelijk in je koffer mee kan nemen zonder je zorgen te maken over het gewicht. Ideaal dus voor alle reizen die je op de Vakantiebeurs gaat plannen!

Meedoen is heel makkelijk. Je maakt een leuke foto in onze photobooth, schrijft je gegevens op de foto en doet hem vervolgens in onze lootjesbak. Je kan van donderdag tot en met zondag meedoen en op zondag maken wij om 17:00 de winnaar bekend via onze social media kanalen. Doe je mee?

reisfotografie

Hier zie je voorbeelden van de foto's die je met de Canon EOS M50 kan maken!Zien we jou ergens tussen donderdag 16 en zondag 19 januari in de Jaarbeurs? Wij hebben er in ieder geval zin in!

Nog niet helemaal overtuigd? Lees hier meer over de Vakantiebeurs!


Terug naar boven