Video

Doe mee met de Panasonic videowedstrijd!

In samenwerking met Panasonic organiseert Kamera Express een videowedstrijd. Binnen deze wedstrijd bent u vrij om te kiezen welk thema u kiest. Voorwaarde is wel dat de video niet langer mag zijn dan 30 seconden. Verder letten we op originaliteit en natuurlijk de videokwaliteit. Lees voordat u begint vooral even de tips door. Heeft u een leuke video gemaakt? Stuur hem dan in en wie weet gaat u er vandoor met de hoofdprijs: een Panasonic 4K camcorder! 


Maak kans op een Panasonic 4K camcorder!

Als u deelneemt aan de fotowedstrijd actie maakt u kans op de Panasonic AG-UX90EJ 4K camcorder ter waarde van maar liefst €2.749,- 

De Panasonic AG-UX90EJ is een 4K camcorder met een nieuwe compacte lens met een groothoek van 24,5 mm*1 en 15x optische zoom. Dankzij de Optical Image Stabilizer (O.I.S.), intelligente AF functie en de drie met de hand te bedienen ringen is deze camcorder ideaal voor professioneel camerawerk. De AG-UX90EJ is voorzien van een 1.0-type high sensitivity MOS sensor en ondersteunt UHD met 30p/24p en FHD met 60p/30p/24p. Naast filmen in de hoge 4K kwaliteit kunt u ook opnames maken in FHD met 50Mbps en door de twee geheugenkaartsleuven is het mogelijk afwisseld of simultaan op te nemen. 

De AG-UX90EJ heeft een 4-drive lenssysteem dat zorgt voor hoge beeldkwaliteit/gevoeligheid en de 15x optische zoomlens zoomt zeer snel in en uit. De iZoom-functie vergroot in de FHD-modus de maximale zoom tot 25x, zonder dat dit invloed heeft op de hoge resolutie. De Leica Decomar-lens van deze camcorder is daarnaast voorzien van een meerlaagse coating, waardoor ghosting en lensflare worden geminimaliseerd en u bijzonder heldere beelden maakt. De 4K MOS-sensor biedt tevens een uitstekende scherptediepte en een zeer goede balans tussen beeldkwaliteit en gevoeligheid. 

Dankzij een uitbreiding van het correctiegebied van de Optical Image Stabilizer is nu ook krachtige correctie mogelijk bij onstabiele opnamesituaties. Wanneer u bij HD-opname de handshakecorrectie gebruikt worden effecten van optische en elektronische beeldstabilisatie gecombineerd. Handshake wordt dan gedetecteerd en gecorrigeerd in verschillende richtingen. De intelligente Microdrive-focuseenheid bereikt superieure autofocus met snellere tracering en stabiliteit, zelfs bij 4K-beelden. De werking van de autofocusfunctie kan worden aangepast door het instellen van de AF-snelheid, AF-gevoeligheid en AF-gebiedsbreedte.

Bekijk de Panasonic AG-UX90EJ 4K camcorder

Doe mee!

Let op: dit betreft een videowedstrijd met een juryprijs. Er kan niet gestemd worden. U kunt uw video's inzenden t/m zaterdag 30 juni. Maandag 2 juli maken wij de winnaar bekend via Facebook.

 
Terug naar de overzichtspagina