Kamera Express wanddecoratie

Voor de allermooiste wanddecoratie kunt u terecht  bij Kamera Express. Wij drukken uw favoriete foto af op tal van verschillende materialen, zoals hout, aluminium, plexiglas en meer. Hierbij heeft u in de meeste gevallen keuze uit diverse formaten en afwerkingen.

U bestelt uw wanddecoratie eenvoudig en snel via onze Kamera Express app of via onze online fotoservice. We bieden stapsgewijze begeleiding door het hele proces. Wanneer u uw bestelling heeft doorgegeven, gaan onze specialisten direct voor u aan de slag. Als uw bestelling is afgerond, ontvangt u een bericht. U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen of af komen halen in één van onze winkels.

 

Soorten wanddecoratie

Canvas

Gemaakt van het beste linnen, altijd met de hand opgespannen en een kleuroptimalisatie voor het beste resultaat. Onze canvassen worden geleverd met ophangsysteem zodat u deze gelijk aan de muur kunt hangen.

Canvas

Dibond

Een vormvaste afdruk die nooit krom trekt. Zeer geschikt om op te hangen in ruimtes waar veel zonlicht binnenvalt vanwege de lichtreflecterende werking. Kies voor een standaard, luxe of exclusieve variant.

Dibond

Hout

Een afdruk op hout zorgt voor een sfeervolle, warme wanddecoratie. Onze standaard afdrukken worden gedrukt op berken multiplex, als u kiest voor de luxe variant wordt uw afbeelding gedrukt op lariks hout.

Hout

Plexiglas

Kies voor plexi als u een kleurrijke afbeelding af wilt drukken. Dit materiaal zorgt namelijk voor nog diepere kleuren en grotere scherpte. Bij ons vindt u een standaard, luxe, exclusieve en special variant.

Plexiglas

Aluminium

Houdt u van een industriële, stoere uitstraling? Laat uw foto dan afdrukken op aluminium. Onze aluminium afdrukken zijn voorzien van een speciale coating zodat ze bestand zijn tegen krassen, vocht en UV-straling.

Aluminium

Meer wanddecoratie?

Wilt u uw favoriete foto toch op een ander materiaal afdrukken? Wij bieden ook prints aan op forex, kapa foam, PVC en andere materialen. Neem gerust eens een kijkje om te kijken wat het best bij u past.

Aan de slag!