Marco de Paauw van Wildifeimages.nl

Bent u gek op de natuur en heeft u altijd al eens in het gezelschap van een professionele natuurfotograaf de natuur in willen trekken? Marco de Paauw van Wildlife Images is één van de meest enthousiaste natuurfotografen van Nederland! Met zijn aanstekelijke enthousiasme weet hij menig deelnemer aan zijn workshops en fotoreizen te inspireren. Tel daar zijn jarenlange fotografie-ervaring bij op en een feilloos gevoel voor de natuur en je hebt de perfecte workshopbegeleider. Marco de Paauw organiseert speciaal voor Kamera Express meerdere workshops in binnen- en buitenland. Zo trekt hij met zijn fluisterboot meerdere keren per jaar door de Biesbosch en organiseert hij fotoreizen naar o.a. het Bayerischer Wald en Zambia.

Bekijk hieronder zijn aanbod in workshops en reizen

Inschrijven


Over Marco de Paauw van Wildlifeimages.nl

Marco de Paauw (1971) is geboren en getogen in het gebied van de Brabantse Biesbosch. Als professioneel natuurfotograaf heeft hij maar een passie; namelijk het vastleggen van de parels der naturen en deze met u delen. Want niets is zo sterk en zo fragiel tegelijk als de natuur. Zijn enthousiasme over de natuur en natuurfotografie werkt aanstekelijk. Zo barst hij van de kennis en kent hij ontzettend veel plekken die normaalgesproken verscholen zullen blijven. De kans is daardoor groot dat u tijdens een van zijn workshops de zee- en visarend, bevers, ijsvogels, zilverreigers en reeën tegen komt.

“Niets is zo sterk en fragiel tegelijk als de natuur.

De Brabantse Biesbosch heeft als bijnaam de Nederlandse Amazone en is vanaf het water het best te ontdekken. Tijdens zijn workshops in dit prachtige natuurgebied neemt Marco u mee op zijn eigen verwarmde boot. Zo kunt u ook op winterse dagen comfortabel fotograferen en alles over dit prachtige natuurgebied te weten komen. 

Bekijk de foto's van Marco

Hieronder ziet u een aantal foto's gemaakt door Marco. Meer van zijn werk is te vinden op zijn website.

 

Wat kunt u van een workshop verwachten?

Marco vaart met zijn eigen platbodem en kan hierdoor op plaatsen komen die voor andere mensen niet bereikbaar zijn. Dit geeft u dan ook de mogelijkheid om prachtige foto's te maken. Of Marco nu de Biesbosch in gaat of naar Duitsland, Zweden of Spitsbergen gaat. Hij werkt uitsluitend met kleine groepjes fotografen. Zo kan hij iedereen de aandacht geven die zij verdienen. Minder gevorderde fotografen worden dan ook niet vergeten en ook aan gevorderde fotografen wordt gedacht. 

 

Locatie

De workshops van Marco de Paauw worden op verschillende plekken gehouden. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste workshops? Houdt dan onze pagina in de gaten en schrijf u als eerste in.