Zhiyun

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 

Wie is Zhiyun?

Zhiyun? Voor jou wellicht onbekend, maar voor professionals zeker niet! Zhiyun is wereldwijd één van de grootste producenten op het gebied van gimbals en stabilizers. Zhiyun staat bekend om de ijzersterke, stille motoren en software voor de perfecte balansberekening. Wij kiezen dus zonder twijfel voor Zhiyun!

 

Zhiyun

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}

   

  Wie is Zhiyun?

  Zhiyun? Voor jou wellicht onbekend, maar voor professionals zeker niet! Zhiyun is wereldwijd één van de grootste producenten op het gebied van gimbals en stabilizers. Zhiyun staat bekend om de ijzersterke, stille motoren en software voor de perfecte balansberekening. Wij kiezen dus zonder twijfel voor Zhiyun!

   

   

  Wat is een gimbal precies?

  Een gimbal is een camera-, smartphone- of actioncamhouder met een stabiliserende functie. Deze functie zorgt er voor dat jouw camera, telefoon of actioncam recht blijft hangen, terwijl je zelf beweegt. Zo worden bewegingen en trillingen in jouw beelden geminimaliseerd, wat jouw beelden een professionele uitstraling geeft. Sommige gimbals kun je zelfs op afstand bedienen met de speciale Zhiyun applicaties. Hieronder vind je meer uitleg over gimbals.

   

  3-assige beeldstabilisatie: vloeiende videobeelden!

  Geef jouw videobeelden een professionele uitstraling met een Zhiyun-Tech Stabilizer. Deze stabilizer vangt alle schokken en overwachte bewegingen op voor een trillingsvrij en 'smooth' beeld. Dit doet hij door middel van de drie assen die afzonderlijk van elkaar bewegen. Hoe zit dat precies? 

  Tilt (verticaal kantelen)

  Tilt staat voor naar voor en naar achter kantelen. De Zhiyun Crane-M heeft bijvoorbeeld een maximale tilt hoek van 360 graden.

  Roll (horizontaal kantelen)

  Roll staat voor het horizontaal kantelen van de stabilizer. De maximale roll hoek is 360 graden.

  Pan (horizontaal draaien)

  Panning kun je het beste vergelijken met een soort panorama stand. Bij panning wordt er alleen naar links en rechts gedraaid. Dit gebeurt vanuit de onderste as.

   

   

   

  Verschillende control modes

  Pan following

  De tilt en roll assen worden gelocked/ vastgezet. De camera volgt vloeiend de draairichting (pan) van het handvat.

  Pan & tilt following 

  De roll as wordt gelocked. De camera volgt de pan en tilt beweging van het handvat.

  Locking mode

  Alle assen worden gelocked in de stand waarin de modus is geactiveerd.

  Schiet prachtige low angle shots met jouw gimbal

  Sommige Zhiyun Gimbals hebben een rotatiemogelijkheid van 360 graden. Dan is het ook mogelijk om de crane 'inverted' (ondersteboven) te gebruiken. Zo kun je de crane boven de grond houden en toch de camera recht houden. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is de gimbal laten hangen. Hij springt dan automatisch in de 'inversion' mode.

  Ready to go in 5 stappen!

  Is jouw Zhiyn gimbal binnen? Dan kun je nu beginnen. Om je op weg te helpen hebben we een speciaal stappenplan gemaakt, zodat je binnen 10 minuten aan de slag kunt. 

  1


  Bevestig de camera. Bevestig jouw smartphone, actioncam, compactcamera of lichte systeemcamera op de snelkoppelingsplaat en zorg dat deze goed vast zit. 

  2


  Zoek jouw balans. Voordat je begint, dien je de gimbal eerst te balanceren. Dit kun je eenvoudig doen door te draaien aan de zilveren kopjes bij de drie assen. Deze handeling doe je bij zowel de tilt als de roll en pan as. 

  3


  Stroom? Check! Plaats de twee accu's/batterijen in de gimbal en zet deze aan. Er gaat een lampje branden op het bedieningspaneel. We adviseren je de handleiding te bekijken voor de uitgebreide functies van het paneel. 

  4


  Kies jouw modus. Ben je er klaar voor? Staat de gimbal aan? Kies dan nu jouw modus. Meestal heb je de keuze uit: Pan-following, Locking en Pan & Tilt Following mode. 

  5

  Zhiyun Assistant app. Maak het jezelf nog makkelijker en download gratis de Zhiyun app. Zo kun je jouw gimbal op afstand besturen (mits beschikbaar voor jouw smartphone).