Zomer

Overzichtspagina

Haal meer uit uw fotografie met Xtorm power producten

Als u deze zomer een verre avontuurlijke reis maakt of gewoon een dag op pad gaat, met een product van Xtorm wordt uw leven een stuk gemakkelijker. Of u nu meer energie nodig hebt voor uw camera of graag extra aansluitingen op uw laptop zou willen, Xtorm heeft precies wat u zoekt. Benieuwd welke Xtorm producten het beste bij u passen? Lees dan snel verder.

Over Xtorm

Xtorm producten zijn niet zomaar power producten. Bij Xtorm staat kwaliteit, innovativiteit en veiligheid hoog in het vaandel. Zo zijn de XB2 Power Banks USB-C compatible en hebben ze een hoge output van 2.4A. Sommige modellen zijn zelfs uitgerust met een USB-C PD uitgang. De veiligheid van Xtorm producten wordt gegarandeerd door de interne Xtorm Safety Check. Deze biedt veilgheidsmaatregelingen als overlaad protectie, temperatuurcontrole en auto power management.

Energie voor onderweg:
Xtorm Power Banks

Het is essentieel om gedurende de dag te beschikken over voldoende energie, zeker als het op fotografie of het maken van video’s aankomt. Een lege batterij is altijd vervelend en vaak ook frustrerend. Met een Power Bank van Xtorm in uw tas zijn deze zorgen verleden tijd. Laad gemakkelijk al uw apparaten op, waar u ook bent.  Zelfs uw MacBook of andere laptop geschikt voor USB-C PD (Power Delivery) kan worden opgeladen met een Xtorm Power Bank! Kwaliteit, design en innovatie staan centraal in alle Xtorm Power Banks, dus kijk in de webshop en vind de powerbank die het beste bij u past.

De Xtorm FS103 Hybrid Solar Powerbank is een powerbank en solar charger in één. Hij maakt deel uit van de Xtorm Fuelbank serie. Met deze powerbank laadt u gemakkelijk overal uw mobiele apparaten op.

Xtorm FS103 Solar Powerbank 10.000mAh

De Xtorm Power Bank Rock 8X 20.000mAh is een betrouwbare powerbank waarmee u gemakkelijk overal uw mobiele apparaten kunt opladen, zoals uw smartphone, tablet of Bluetooth speaker.

De Xtorm Power Bank Discover 15000mAh is een powerbank met een interne batterij met een capaciteit van 15.000mAh, waarmee u uw mobiele apparaten altijd en overal kunt opladen.

Xtorm Power Bank Discover 15000mAh

Opgeruimd staat netjes: Xtorm Power Hubs

Losse laadkabels in uw interieur zien er vaak rommelig uit en vallen altijd achter meubels precies op het moment dat u ze nodig heeft. Een Power Hub van Xtorm is de perfecte oplossing om je bureau netjes en stijlvol te houden. U sluit er gemakkelijk uw camera-accu oplader, GoPro, telefoon, powerbank en zelfs uw USB-C laptop op aan. Zo bent u in een handomdraai verlost van de warrige stekkers en een tekort aan stopcontacten!

De Xtorm Vigor USB Power Hub is de ideale oplossing om al uw mobiele apparaten tegelijk op te laden via één stopcontact. Deze Power Hub laadt tot zeven apparaten tegelijk op en heeft een unieke combinatie van verschillende aansluitingen.

Xtorm Vigor USB Power Hub

Met de Xtorm Qi Power plate Freedom laadt u razendsnel mobiele apparaten op zonder hierbij gebruik te hoeven maken van een kabel. Deze lader is voorzien van Qi technologie, heeft 10W vermogen en weegt slechts 95 gram.

Xtorm Power plate Freedom

Krachtig en gemakkelijk mee te nemen: Xtorm Power Series

Wilt u tijdens uw reis in de wildernis of naar verre oorden compleet onafhankelijk zijn, maar toch uw smartphone, camera, drone of laptop kunnen opladen? Met een Power Bank uit de ‘Power Series’ beschikt u overal over een 220V stopcontact. Dankzij het compacte design en de hoge capaciteit zijn deze Power Banks ideaal om mee te nemen op reis. De AL480 - Xtorm AC Power Bank Brick is bovendien op te laden met een Xtorm Solar Booster, enkel en alleen met zonne-energie. Het combineren van deze twee producten geeft u de vrijheid en energie voor ieder avontuur!

De Xtorm Laptop Power Bank 18000mAh is een super krachtige powerbank waarmee u nu ook uw laptop kunt opladen, bijvoorbeeld tijdens een zakenreis, op vakantie, onderweg of op school.

Xtorm Laptop Power Bank 18000mAh

De AC Power Bank Brick biedt de oplossing op elektrische apparaten altijd en overal te voorzien van extra energie. Hij heeft een capaciteit van 20.800 mAh en een output van 220 V / 80W.

Xtorm AC Power Bank Brick 21 000

Gemaakt om te verbinden: Xtorm Connect Series

Veel nieuwe laptops, waaronder MacBooks, hebben steeds minder aansluitingen op de laptop zelf. Deze zijn vaak vervangen door één of meerdere USB-C aansluitingen. Via deze nieuwe generatie USB aansluitingen kan bijvoorbeeld ook de laptop zelf opgeladen worden. De toekomst is USB-C, en met een USB-C Hub uit de Xtorm Connect Series beschikt u over alle aansluitingen die u nodig heeft. De ‘Connect Series’ bestaat uit vijf Hubs met elk een unieke combinatie aan aansluitingen. Voor iedere situatie een Hub die bij u past! Zo beschikt u bijvoorbeeld over een HDMI aansluiting, Ethernet, USB 3.0, USB-C, en een (micro) SD kaartlezer. Het unieke design zorgt er tevens voor dat u uw laptop gewoon via USB-C kunt opladen terwijl u de Hub gebruikt.

Met de Xtorm USB-C Hub 5-In-One kunt u uw laptop met USB-C aansluiting uitbreiden met de aansluitingen die u nodig heeft. Zo beschikt u altijd over een HDMI aansluiting om uw laptop te koppelen aan bijvoorbeeld een beamer of ander scherm, wat erg handig is als u vaak presentaties geeft. 

Xtorm USB-C Hub 5-In-One

Met de Xtorm USB-C Hub 4-In-One kunt u uw laptop met USB-C aansluiting uitbreiden met de aansluitingen die u nodig heeft. Zo beschikt u altijd over een Ethernet aansluiting om uw laptop te verbinden via een netwerk kabel en twee zeer snelle USB 3.0 aansluitingen.

Xtorm USB-C Hub 4-In-One

Met de Xtorm USB-C Hub 3-In-One kunt u uw laptop met USB-C aansluiting uitbreiden met de aansluitingen die u nodig heeft. Zo beschikt u altijd over HDMI aansluiting om uw laptop te koppelen aan bijvoorbeeld een beamer of ander scherm, wat erg handig is als u vaak presentaties geeft. 

Xtorm USB-C Hub 3-In-One

Voor de echte avonturier: Xtorm Xtreme Series

Zoekt u graag de grenzen op en moeten uw apparaten ook tegen een stootje kunnen? De producten in de Xtreme Series van Xtorm voldoen aan al uw eisen. De Solar Chargers in deze serie spatwaterdicht, valbestendig en hebben een krachtige geïntegreerde LED zaklamp. Dit maakt deze producten perfect voor alle outdoor reizen en avonturen. Dankzij de grote interne batterij en het krachtige zonnepaneel heeft u altijd een powerbank bij de hand, waar en wanneer dat ook nodig is!

Deze universele Xtorm Lava Solar outdoor-charger met rubberen afwerking is voorzien van een krachtig 3.5Watt zonnepaneel voor een extra snelle laadtijd via zonlicht.

Xtorm Lava Solar Charger 6.000mAh

Deze robuuste Xtorm Magma Solar Charger heeft een Sunpower zonnepaneel voor extra snel opladen en is tevens voorzien van een zak- en leeslamp-functie.

Xtorm Magma Solar Charger 3.000mAh

Met dit SolarBooster 14 Watt paneel wekt u overal eenvoudig elektriciteit op door middel van zonne-energie. Met deze booster gaat er zo min mogelijk energie verloren.

Xtorm SolarBooster 14 Watts panel

Terug naar de overzichtspagina