Fotoservice - Klantenservice
org-ke_nl:/content/Klantenservice/fotoservice/ke_header_fotoservice.jpg
 

Bij Kamera Express kunt u meer dan alleen uw camera en toebehoren kopen, zo leveren wij ook meerdere printservices.

Heeft u nog mooie vakantiefoto's en wilt u deze graag uitgeprint hebben? Geen enkel probleem, dankzij de Kamera Express Online fotoservice. U hoeft alleen even uw foto's te uploaden, het formaat te kiezen en te kiezen of u ze liever ophaalt of thuis in de brievenbus ontvangt.

Liever uw mooie foto's op een (relatie)geschenk afdrukken? Uiteraard kan dit ook bij Kamera Express! Met een zeer uitgebreid assortiment van afdrukmogelijkheden behoren wij tot een van Nederlands grootste relatiegeschenken drukkers.

Maar, dit is nog niet alles! Kamera Express heeft ook een eigen transfershop! Dankzij onze transfershop kunt u al uw oude tapes laten digitaliseren zo dat u deze in een mum van tijd op uw DVD of Blu-ray speler kunt afspelen.
• Onze transfershop is geopend van maandag t/m zaterdag en is te vinden in onze Superstore Rotterdam.

Hang uw foto's haarscherp uitvergroot in huis op een Xpozer. Met een paar klikken besteld u uw mooiste foto of collage op Xpozer. U ontvangt een fotoafdruk met maximale scherpte op een dun kunststof fotofolie met een uniek Xpozer spansysteem. Deze is gemakkelijk aan de achterzijde van uw foto te bevestigen en spant de foto strak op.

Zelf uw foto's laten afdrukken? Dat kan in onze Superstores! Via de direct printing kiosken kunt u uw eigen foto's afdrukken in verschillende formaten. U kunt uw geheugenkaart, USB-stick, smartphone (via USB-kabel) en meer aansluiten aan onze kiosk en direct uw favoriete foto's printen.

 
Kamera Express Online Fotoservice   Kamera Express Funproducten   Kamera Express Transfershop
         
org-ke_nl:/content/Klantenservice/fotoservice/Naamloos-1.jpg ...
  ...
         
Foto op Xpozer (vergroting in HD)
 
org-ke_nl:/content/Klantenservice/fotoservice/xpozer-tile.jpg