De nieuwe Canon EOS 70D - Nieuws

Naamloos document

Schep nieuwe mogelijkheden met de Canon EOS 70D

Canon presenteert een voortreffelijke nieuwe uitbreiding van haar wereldberoemde EOS-serie - de EOS 70D. De Canon EOS 70D is ontwikkeld voor de ambitieuze en enthousiaste fotograaf die zijn hobby naar een hoger niveau wil brengen. De camera combineert volledig nieuwe en unieke Canon-imagingtechnologie met krachtige, creatieve en draadloze functies voor het delen van beelden. Dit resulteert in een responsieve en complete camera die ideaal is om momenten vast te leggen met verbluffende digitale foto's en Full HD-video.

...        
org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/Canon70D.jpg
         

Leg het moment vast met digitale foto's en Full HD-movies
De EOS 70D heeft een nieuwe door Canon ontwikkelde en geproduceerde 20,2 MP APS-C CMOS-sensor. Het is 's werelds eerste digitale spiegelreflexcamera met grensverleggende Dual Pixel CMOS AF-technologie die vloeiend en zeer nauwkeurig scherpstelt (AF) bij het vastleggen van Full HD-movies en snel automatisch scherpstelt bij het vastleggen van beelden in de Live View-modus.

Samen met de 14-bits DIGIC 5+processor en het 19-punts cross-type AF-systeem legt de EOS 70D haarscherpe beelden met volledige resolutie vast met maar liefst 7 beelden per seconde, met tot 65 JPEG- of 16 RAW-beelden in een enkele burst1. Bovendien stelt een native ISO-bereik van ISO 100-12800 de fotograaf in staat om beelden bij minder licht vast te leggen en kortere sluitertijden te gebruiken met behoud van de hoge beeldkwaliteit.

         

Belangrijkste kenmerken:

  • 20,2 megapixel APS-C CMOS-sensor en DIGIC 5+
  • 19-punts cross-type AF-systeem en opnemen met 7 fps
  • Dual Pixel CMOS AF
  • Direct delen en bediening op afstand via Wi-Fi
  • ISO 12800 (H:25600)
  • Variangle 7,7cm ClearView II LCD-touchscreen
  • Intelligente zoeker
  • Full HD-movies
   
         
org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/EOS-70D-SIDE-RIGHT.jpg   org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/EOS-70D-FRT.jpg   org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/EOS-70D-zs.jpg


Vakkundig ontwikkeld voor professionele controle
De krachtige kenmerken van de EOS 70D zijn ondergebracht in een vakkundig ontwikkelde body die is ontworpen voor een comfortabele en snelle bediening. De intelligente zoeker, met een beelddekking van 98 procent en een vergroting van 0,95x, laat fotografen comfortabel hun compositie bepalen en instellingen op het elektronische overlay zien. Handig geplaatste knoppen bieden direct toegang tot de meest gebruikte instellingen, zoals ISO, AF-modusselectie en lichtmeting, zodat
gebruikers instellingen snel kunnen veranderen en zich kunnen concentreren op het vastleggen van het moment.

Een 7,7cm (3,0") variangle Clear View LCD II-touchscreen met een hoge resolutie van 1.040k dots is ideaal voor het opnemen van video of het vastleggen van beelden vanuit ongebruikelijke of creatieve hoeken. Dankzij de capacitieve technologie ondersteunt het scherm diverse gebaren zoals knijpen en vegen. Ideaal voor het navigeren door menu's, het wijzigen van instellingen of het bladeren door beelden.

Slimme connectiviteit voor gemakkelijke controle en direct delen
De EOS 70D is de nieuwste EOS met ingebouwde Wi-Fi. Dit geeft de vrijheid om de camera op afstand te bedienen en beelden met anderen te delen. Met Wi-Fi kunnen gebruikers verbinding maken met de EOS Remote app en tal van beeldinstellingen aanpassen, waaronder ISO en belichting, en scherpstelling en de ontspanknop bedienen. Fotografen kunnen ook de Live View-modus op afstand gebruiken, en hun beelden bekijken en beoordelen.

Directe creativiteit ontketend
De Canon EOS 70D heeft een groot aantal creatieve instellingen die het vastleggen van unieke beelden nog gemakkelijker maken. HDR in de camera maakt het vastleggen van beelden onder lastige omstandigheden met sterke contrasten een stuk gemakkelijker door drie belichtingen met elkaar te combineren tot één foto met een optimale belichting zodat er in de lichte en donkere delen meer details worden vastgelegd. De functie Meervoudige belichting stelt de fotograaf in staat om maximaal negen verschillende belichtingen te combineren tot één in-camera opname. Ook zijn er creatieve filters beschikbaar waarmee de fotograaf de stijl en het uiterlijk van een opname direct kan aanpassen.

Het experimenteren met creatief off-camera flitsen gaat dankzij de geïntegreerde Speedlite-transmitter heel gemakkelijk. Met deze transmitter kan de camera meerdere Canon Speedlite EX-flitsers tegelijk aansturen.

Creatieve Full HD-movies
Deze camera maakt niet alleen prachtige foto's, maar stelt fotografen ook in staat om gemakkelijk movies met hoge kwaliteit te maken. Video met Full HD-resolutie (1920 x 1080p) kan worden opgenomen met diverse snelheden, waaronder 30, 25 of 24 fps, en 60 en 50 fps bij 720p, en met diverse compressiemogelijkheden voor nabewerking en delen. Dankzij de nieuwe Dual Pixel CMOS AF volgt de Movie Servo AF-modus onderwerpen terwijl zij bewegen, of terwijl een nieuwe compositie wordt bepaald zodat zij altijd scherp in beeld komen. Gebruikers kunnen naar keuze zelfs tijdens het opnemen verschillende scherpstelvlakken over 80 procent van het beeld² selecteren door het touchscreen gewoon aan te raken - zodat movies scherp en duidelijk blijven, zelfs als een onderwerp beweegt of de gebruiker de compositie van een opname verandert. Videografen kunnen daarnaast geluid opnemen met de ingebouwde microfoon voor stereogeluid, of audio verbeteren met de ingebouwde externe microfoonaansluiting. De handmatige modus biedt volledige controle over instellingen zoals diafragma en ISO, wat gebruikers meer vrijheid geeft terwijl zij hun vaardigheden ontwikkelen.

 
org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/SampleJM5A0530-(18).jpg   org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/SampleJM5A0530-(30).jpg   org-ke_nl:/content/Nieuwsberichten/SampleJM5A0530-(28).jpg