DJI Experience - Nieuws

Naamloos document

org-ke_nl:/content/Fabrikantenacties/DJI/KE_DJI-experience-actiepagina.jpg

Ervaar nu zelf de ultieme DJI ervaring die o.a. de DJI Ronin en de DJI drones u bieden! Tijdens deze gratis sessies op een zeer unieke locatie, komt u samen met andere liefhebbers, in aanraking met het nieuwste DJI assortiment en worden er ervaringen gedeeld. Ook wordt er uitgelegd hoe u de DJI producten het beste kunt gebruiken. Een ervaren instructeur zal al uw vragen beantwoorden en er is uiteraard een mogelijkheid om de Ronin of Phantom zelf uit te proberen!

U bent van harte welkom op zaterdag 31 oktober 2015 in een van de hangars van voormalig militair vliegveld Valkenburg in Katwijk. De spectaculaire en karakteristieke hangar biedt alle ruimte om de mooie beelden vast te leggen. Neem uw eigen camera mee en ontdek de mogelijkheden! De sessies worden op meerdere tijdsitppen gegeven. Zodra u uw gegevens heeft ingevuld kunt u uw voorkeur aangeven voor een tijdstip.

Wanneer: Zaterdag 31 oktober

Waar: Katwijk

     
org-ke_nl:/content/homepage/_Q0B5113.jpg ....
    org-ke_nl:/content/homepage/_Q0B5101.jpg
     
DJI Ronin ....
     

De DJI Ronin is een camera stabilisatie systeem ontworpen om de bestuurder dicht bij de vrijheid van handheld te brengen, zonder de bevende handen. De Ronin is geschikt voor de meeste camera types en configuraties tot 7,3kg en maakt gebruik van borstelloze motoren die werken op drie assen. Een voor de side-to-side roll, een voor kantelen en een voor de pan. Heeft u een camera van maximaal 3,6kg? Dan kunt u ook kiezen voor de compacte, lichtgewicht en makkelijk te gebruiken DJI Ronin-M!

 

Tijdens de DJI Ronin workshop komen o.a. de volgende punten aan bod:

  • Do's and Don'ts
  • Spectaculaire DJI Ronin demonstratie
  • Ervaar het zelf!

Helaas is het niet meer mogelijk om u in te schrijven.

         
DJI Ronin + transport Case + tuning stand + extra battery      DJI Ronin + transport Case + tuning stand + extra battery       DJI Ronin + transport Case + tuning stand + extra battery
         
         

         
         
DJI Drones        

Maak spectaculaire beelden vanuit de lucht met drones van DJI! Met de DJI Phantom 3 heeft DJI drie topmodellen voor beginnende en ervaren drone liefhebbers. Leer ook meer over de DJI Inspire, het vlaggenschip van DJI!

 

Tijdens de DJI Drones workshop komen o.a. de volgende punten aan bod:

  • Do's and Don'ts
  • Regelgeving voor vliegen met drones
  • DJI Drone demonstratie
  • Ervaar het zelf! Become a pilot!

Helaas is het niet meer mogelijk om u in te schrijven.

 
DJI Phantom 3 Standard     DJI Phantom 3 Advanced Quadcopter (Full HD)    DJI Phantom 3 Professional Quadcopter (4K)
         
         

Let op!
Onder voorbehoud van datum, tijd en locatie! Kamera Express kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij het wijzigen en of annuleren van het evenement. Tevens is Kamera Express niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan uzelf, uw eigendommen of diefstal. Uw deelname en aanwezigheid is volledig op eigen risico.