Kamera Express Powerweek - Nieuws
org-ke_nl:/content/Paginas/kebe_powerweek_actiebanner_670 productbanner.jpg

Power Week bij Kamera Express!

Extra power. Tegenwoordig kunnen we bijna niet meer zonder. Want een lege telefoon, een laptop die nog maar een paar procent batterij heeft of een knipperend lampje op het scherm van uw camera, daar zit niemand op te wachten. Kunt u ook wel wat extra power gebruiken? Dan bent u bij Kamera Express aan het juiste adres. Van woensdag 12 t/m dinsdag 18 juli is het Power Week. Tijdens deze periode krijgt u tot 20 procent korting op accu's, batterygrips, powerbanks, batterijen, acculaders en nog veel meer! 

Welke powerbank past bij mij?

Om in kaart te brengen welke powerbank het beste bij u past, zijn er verschillende factoren waar u rekening mee moet houden. Ten eerste waar u de powerbank voor wilt gebruiken. De batterij van een smartphone heeft bijvoorbeeld een kleinere capaciteit dan de capaciteit van uw laptop of tablet. Om een smartphone op te laden heeft u minimaal 1500 mAh nodig. Wilt u uw laptop of tablet opladen met behulp van een powerbank, heeft u toch al snel minimaal 12.000 tot 15.000 mAh nodig. Verder is het handig om van te voren te weten waar u de powerbank voor wilt gebruiken en dus waar hij tegen moet kunnen. Gaat u voor een powerbank die waterdicht en shockproof is of kiest u voor een minder geavanceerd exemplaar?

De voordelen van een batterygrip

Een batterygrip is een handig accessoire die u onder je camera kunt bevestigen en waarin u extra accu’s of AA batterijen kunt plaatsen. Zo hoeft u minder snel te wisselen van accu’s. Ideaal voor als u langere tijd achter elkaar moet fotograferen (bijvoorbeeld bij een reportage) en geen moment wilt missen. Een ander voordeel is dat de camera met battergrip nét even wat stabieler in de hand ligt. Dit is vooral bij het maken van foto’s in de portretstand een groot voordeel. Er zijn talloze grips op de markt. U kunt kiezen voor het originele exemplaar (van hetzelfde merk als uw camera), maar het is natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor een scherp geprijsde variant van een ander merk. In de meeste gevallen zijn deze compatible grips even goed of zelfs beter dan het originele exemplaar. Een compatibel model, bijvoorbeeld van Jupio, is dus prima om mee te beginnen.

org-ke_nl:/content/Paginas/Powerbank.jpg

Zo werkt het

Tijdens de Power Week maakt u in onze webshop gebruik van kortingscodes om uw korting op één van de geselecteerde producten te claimen. Ieder merk heeft een ander kortingspercentage. Hieronder vindt u de merken en de bijbehorende kortingscodes:

15 procent korting met de code POWER15:

20 procent korting met de code POWER20:

Bovendien hebben wij ook krachtige koopjes speciaal voor onze Power Week!

org-ke_nl:/content/Paginas/Krachtige-koopjes-button.jpg

Nu gratis accu bij aankoop van een Jupio batterygrip

Heeft u ook weleens meegemaakt dat uw camera tijdens het maken van vakantiefoto's uitviel omdat de accu leeg was? Dat is dan nu verleden tijd! Tijdens de Power Week krijgt u bij aankoop van een Jupio batterygrip een gratis accu! Zo kunt zeker alle mooie momenten van uw vakantie vastleggen. Let op: de korting is al verrekend in de prijs.  

org-ke_nl:/content/Paginas/Deelnemende-producten-button.jpg
org-ke_nl:/content/Paginas/PowerweekKE.png