Sony vlog camera ZV-1

NIEUW: Sony vlog camera ZV-1

Specificaties | Ins en outs van de camera | Accessoires | Video 

Vloggen, je kunt er de laatste jaren niet meer omheen. Sony vindt video net zo belangrijk als de content creators in de creatieve wereld. Daarom hebben ze een speciale vlog camera ontwikkeld, waarmee iedere creatieveling aan de slag kan.

Specificaties:

  • Fast eye autofocus
  • Eenvoudig de achtergrond blurren
  • Altijd goed geluid, zelfs in de wind met het bijgeleverde windshield
  • Onderscheid objecten en achtergronden 
  • Realtime tracking
  • Geeft jouw huid een natuurlijke tone
  • Geen schokkende beelden meer door de image stabilisatie

De Sony Vlog Camera ZV-1 onder de loep

De Sony ZV-1 is volledig gericht op content makers. Dit is te herkennen aan vele aspecten van de camera. Zo zijn de standaard instellingen volledig gericht op het maken van dagelijkse vlogs of mooie video’s. Zie je aan de voorkant van de camera eenvoudig of je wel of niet aan het filmen bent, wel zo handig voordat je jouw hele verhaal niet hebt opgenomen.

Gebruiksvriendelijkheid

Easy to use is hetgeen waarin de ZV-1 uitblinkt. De camera heeft een compact formaat met een kantelbaar touchscreen scherm, waardoor je eenvoudig je opnames kunt regisseren. Met één druk op de knop verander je de key-functies en kun je eenvoudig je beelden bekijken, bewerken en delen via jouw smartphone.

Fantastische autofocus

De autofocus van de ZV-1 is heel precies. Zo kan de camera niet alleen op jou goed en eenvoudig scherpstellen, maar ook op de voorwerpen die je laat zien in bijvoorbeeld een shoplog of jouw dagelijkse routines. Wanneer je jezelf filmt als je aan het wandelen bent, zal de camera jouw ogen volgen zodat je ten alle tijden scherp op beeld bent. Scheelt je een hoop edit werk na afloop. Met de knop bovenop de camera kan je switchen van focus-punt. Daarnaast kan je er eenvoudig voor kiezen om je achtergrond wazig te maken, wanneer je nog professionelere beelden wilt maken en meer focus op jezelf of het product wil leggen.

Realtime tracking

Naast de autofocus is de camera voorzien van een realtime tacking feature waardoor de camera jouw gekozen focuspunt blijft volgen als jij de camera beweegt. Kies je ervoor om op jouZ te focussen als je door de stad slentert, dan hoef je dit niet constant opnieuw aan te tikken. Hoe fijn is dat?

Behoud jouw natuurlijke huidskleur

Ben jij altijd aan het worstelen met de instellingen zodat huidtinten zo goed mogelijk overeenkomen met de werkelijkheid? Sony heeft hier iets op bedacht, namelijk optimalisatie voor huidskleuren. 

 

Geluidskwaliteit is altijd goed

Hoeveel geluidsopnamen heb jij al niet kunnen gebruiken door teveel ruis, de wind of simpelweg het omgevingsgeluid? Waarschijnlijk zijn dit er vrij veel. Altijd een externe microfoon meenemen, is niet in iedere situatie handig. Als de camera makkelijk in je tas moet passen, ben je bij de ZV-1 aan het goede adres. Met de ingebouwde microfoon maak je heldere geluidsopnames. Door de meegeleverde windshield heb jij vanaf nu geen last meer van de Hollandse wind. Wil je toch liever werken met een externe microfoon? Geen probleem! De camera is voorzien van een hot shoe en microfoon-aansluiting.

Verticale video’s, geen probleem

Instagram wordt steeds belangrijker voor de content creators onder ons. Met de ZV-1 kan je ook hele scherpe verticale video’s maken voor jouw account. Of je het nu doet voor de fun of voor zakelijk, hoe leuk is het als je kan shinen met jouw mooie video’s?

Perfecte combinatie: de Sony Vlog Camera ZV-1 en de Bluetooth grip

Met alleen een camera kan je natuurlijk al prima aan de slag met het maken van jouw eerste video’s. Om je te voorzien van het totaal pakket raden we de bluetooth grip aan als ultieme accessoire. De Sony bluetooth vlogging grip helpt je bij het eenvoudig besturen van de camera en het starten van opnames. Maar daarnaast geeft de grip je extra houvast om de camera stabiel vast te houden.

Terug naar overzicht