awards

Prijzen en Awards

Kamera Express is de afgelopen kwart eeuw uitgegroeid tot dé omnichannel foto- en videospecialist van de Benelux, die off- en online een betrouwbare partner is voor beeldmakers van ieder niveau. We blijven ons ontwikkelen om de consument zo goed mogelijk te blijven helpen en inspireren op het gebied van foto en video. De afgelopen jaren zijn we hiervoor meermaals beloond met prachtige publieks- en juryprijzen. Deze prijzen en awards zien wij niet enkel als bevestiging dat we op de goede weg zijn, maar ook als blijk van waardering van de consument. Hier zijn wij dan ook meer dan trots op en zullen hard blijven werken om onze consumenten te blijven inspireren.

Dankzij jullie stemmen zijn we onlangs genomineerd voor Retailer of the Year, in de categorie 'ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland' en 'ABN AMRO Webshop Nederland'. We zijn dankbaar voor al jullie stemmen en waardering en zijn onwijs trots dat we op donderdag 23 september de prijs 'Beste Winkelketen van Nederland' in ontvangst hebben mogen nemen!

shopping awards

ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland

De ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland is onderdeel van de Retailer of the Year Awards, het jaarlijkse evenement van ABN AMRO. De verkiezingen bevatten naast vakprijzen ook de grootste consumentenverkiezingen van Europa.

  • 2021-2022: Categorie Elektronica 1e plek

shopping awards

Shopping Awards

De Stichting Shopping Awards (voorheen Thuiswinkel Awards) reikt jaarlijks meerdere awards uit aan de beste (web)winkels van Nederland. De stichting heeft als doel het organiseren en financieren van onafhankelijke award-verkiezingen, welke vak- en publieksprijzen bevatten.

  • 2021: Categorie Camera's: 2e plek
  • 2020: Categorie Camera's: 2e plek

ABN AMRO webshop awards

ABN AMRO Webshop Awards

De ABN AMRO Webshop Awards is onderdeel van de Retailer of the Year Awards, het jaarlijkse evenement van ABN AMRO. De verkiezingen bevatten naast vakprijzen ook de grootste consumentenverkiezingen van Europa.

  • 2018-2019: Categorie Elektronica: 1e plek
  • 2017-2018: Categorie Elektronica: 1e plek

rotterdamse ondernemersprijs

Rotterdamse Ondernemersprijs

Stichting Rotterdamse Ondernemersprijs wil ondernemers in de regio belonen voor goed ondernemerschap. Ook inspireert het evenement andere ondernemers en promoot het de Rotterdamse regio als vestigingsgebied.

  • 2016: Rotterdamse Ondernemersprijs: 1e plek

fd gazellen award

FD Gazellen Award

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad uitreikt voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Iedere onderneming die drie jaar op rij een omzetgroei van ten minste 20% weet te behalen komt in aanmerking voor een Award.

  • 2015: FD Gazellen Award: 1e plek