awards

Prijzen en Awards

Alles voor de beeldmakers

Bij Kamera Express werken we iedere dag keihard om onze beeldmakers het allerbeste te bieden. Of het nu gaat om de advies van de bovenste plank, de scherpste prijzen of de origineelste tips en inspiratie op het gebied van foto en video. We staan zowel in onze winkels als online voor je klaar. Ons harde werk is de de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven. We hebben al veel mooie publieks- en juryprijzen in de wacht mogen slepen. En daar zijn we natuurlijk apetrots op! Of we nu achterover gaan leunen? Zeker niet. We blijven aan de weg timmeren om te zorgen dat we het iedere dag weer een beetje beter doen.

Nieuws: ABN AMRO ‘Beste Winkelketen van Nederland’

Dankzij jullie stemmen zijn we onlangs genomineerd voor Retailer of the Year, in de categorie 'ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland' en 'ABN AMRO Webshop Nederland'. We zijn dankbaar voor al jullie stemmen en waardering en zijn onwijs trots dat we op donderdag 21 september de prijs 'Beste Winkelketen van Nederland' in de categorie ‘Elektronica Speciaalzaken’ in ontvangst hebben mogen nemen!

shopping awards

ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland

De ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland is onderdeel van de Retailer of the Year Awards, het jaarlijkse evenement van ABN AMRO. De verkiezingen bevatten naast vakprijzen ook de grootste consumentenverkiezingen van Europa.

  • 2023-2024: Categorie Elektronica 1e plek
  • 2021-2022: Categorie Elektronica 1e plek

Trunkrs Client Awards

Trunkrs Client Awards

Onze same day-delivery partner Trunkrs reikt de Client Awards uit aan klanten die vooroplopen in e-commerce en een positieve impact maken op de bezorgmarkt. Trunkrs zet klanten in het zonnetje die zich inzetten voor hun deel van de keten door bijvoorbeeld slim data in te zetten om klanten beter inzicht te bieden in de status van hun bestelling en het aantal retouren te verkleinen.

  • 2022: Categorie Technic & electronics: 3e plek

shopping awards

Shopping Awards

De Stichting Shopping Awards (voorheen Thuiswinkel Awards) reikt jaarlijks meerdere awards uit aan de beste (web)winkels van Nederland. De stichting heeft als doel het organiseren en financieren van onafhankelijke award-verkiezingen, welke vak- en publieksprijzen bevatten.

  • 2022: Categorie Camera's: 2e plek
  • 2021: Categorie Camera's: 2e plek
  • 2020: Categorie Camera's: 2e plek

ABN AMRO webshop awards

ABN AMRO Webshop Awards

De ABN AMRO Webshop Awards is onderdeel van de Retailer of the Year Awards, het jaarlijkse evenement van ABN AMRO. De verkiezingen bevatten naast vakprijzen ook de grootste consumentenverkiezingen van Europa.

  • 2018-2019: Categorie Elektronica: 1e plek
  • 2017-2018: Categorie Elektronica: 1e plek

rotterdamse ondernemersprijs

Rotterdamse Ondernemersprijs

Stichting Rotterdamse Ondernemersprijs wil ondernemers in de regio belonen voor goed ondernemerschap. Ook inspireert het evenement andere ondernemers en promoot het de Rotterdamse regio als vestigingsgebied.

  • 2016: Rotterdamse Ondernemersprijs: 1e plek

fd gazellen award

FD Gazellen Award

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad uitreikt voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Iedere onderneming die drie jaar op rij een omzetgroei van ten minste 20% weet te behalen komt in aanmerking voor een Award.

  • 2015: FD Gazellen Award: 1e plek