Meest gestelde vragen

Alle grote merken hebben een overzicht op hun site waar staat welke accessoires op een body passen. U vindt hier ook geschikte lenzen terug.
Op de productpagina staan geschikte geheugenkaartjes onder het kopje “accessoires”. Daar ziet u vaak verschillende geheugenkaartjes die in de camera passen. Welke snelheid u nodig heeft hangt af van uw situatie. De standaard geheugenkaart is vaak voldoende voor foto’s en video’s in lage resolutie. Voor video opnamen in HD heeft u snellere geheugenkaarten (class 6 of hoger) nodig.
Resultaten kunnen verschillen op basis van bestandsgrootte, resolutie, compressie, transmissiesnelheid, inhoud, hostapparaat, vooraf geladen bestanden en andere factoren. Zie b.v. www.sandisk.com
Afhankelijk van wat u gaat fotograferen en welke camera/lenzen u gebruikt heeft Kamera Express altijd een goede keuze voor u. In het assortiment van Kamera Express zitten statieven gemaakt van aluminium (voor beginners), carbon (pro doeleinden) en basalt (alternatief voor Carbon) statieven met diversen koppen. Deze verschillende statieven vertegenwoordigen verschillende prijsklassen en ook verschillende soorten draagvermogen voor alle combinaties.
Kamera Express heeft het grootste assortiment aan cameratassen, van traditioneel tot hip. Vaak zijn de best geschikte tassen al direct afgebeeld bij onze camera's onder accessoires.
Het is helaas niet precies aan te geven hoe lang een batterij mee kan gaan. Dit heeft onder andere te maken met weersinvloeden (warm/kou) en gebruik van flitsers.
Kamera Express neemt geen ECO cheques en VVV-bonnen aan. Wel heeft Kamera Express eigen cadeaubonnen welke u in de winkel of via de website kunt bestellen.
Bij Kamera Express is het niet mogelijk om op afbetaling te kopen.
U kunt zowel in onze webshop als in onze winkel met VISA en Mastercard betalen.
Door de hoge omloopsnelheid zijn de meeste producten binnen circa 5-10 werkdagen weer op voorraad. Voor een exacte levertijd kunt u mailen naar info@kamera-express.nl. U kunt gratis en vrijblijvend een mailtje ontvangen wanneer het product weer voorradig is. Klik op de knop “e-mail mij zodra voorradig” op de productpagina.
U kunt de status van uw bestelling via de mail opvragen bij info@kamera-express.nl
Wij doen wel aan inruil, maar kopen geen apparatuur terug. Voor inruil kunt u bij onze adviseurs in de winkels terecht.
Natuurlijk! Neem uw aankoop én het aankoopbewijs mee naar één van onze winkels en wij helpen u graag verder.
Heeft u problemen met het installeren van uw CI+ cam module? Volg de instructies op deze pagina om de installatie succesvol af te ronden.
Kamera Express neemt geen ECO cheques aan. Wel heeft Kamera Express eigen cadeaubonnen welke u in de winkel of via de website kunt bestellen.
Bij Kamera Express is het niet mogelijk om op afbetaling te kopen.
Het is helaas niet precies aan te geven hoe lang een batterij mee kan gaan. Dit heeft onder andere te maken met weersinvloeden (warm/kou) en gebruik van flitsers.

Of direct naar...

 

Services en Diensten

Hier vindt u onze fotoservice met bijvoorbeeld onze fotoalbums en wanddecoratie, maar ook onze workshops, fotoreizen en opties als leasen en huren van foto apparatuur.

naar Services en Diensten

Nieuws en Inspiratie

Hier vindt u het allerlaatste Kamera Express nieuws én inspiratie over fotografie, merken en producten. Ook vindt u hier onze Top 10's van bijvoorbeeld actioncams, systeemcamera's en tassen, maar ook onze lopende acties.

naar Nieuws en Inspiratie