Soundbars

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 

Soundbars

{{serverState.parameters.subproducttaggroup_description}}

 
{{item.name}} {{item.name}} {{item.name}} {{item.name}}
{{item.action_label}}

{{item.description}}

  ({{item.review_count}})
{{item.voorraadmelding_new}}
Adviesprijs {{item.from_price | novuloKameraExpressPrice}}
{{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.fixed_list_price | novuloKameraExpressPrice}} {{item.discount_price | novuloKameraExpressPrice}}
Prijs na cashback {{item.cashback | novuloKameraExpressPrice}}
   

  Soundbar 


  Compacte oplossing van hoge kwaliteit 

  Het kenmerk van moderne thuistheaters is dat naast de fantastische beelden van de nieuwe generaties LED en OLED TV’s ook de geluidsbeleving het gevoel geeft in een bioscoop te vertoeven. Helaas brengt zo’n echt ruimtelijke impressie van muziek, film of games wel een behoorlijk uitgebreide installatie met zich mee. Omdat niet iedereen daar de ruimte voor heeft of gewoon zo’n 5 tot 7 kanaals speakersysteem niet vindt passen bij het interieur, bieden multimedia merken als LG, Samsung en Panasonic net als ondermeer Magnat en Onkyo een totaal andere, compacte oplossing.

  Compact 

  Met Soundbars koopt men net als bij de sterk verwante Soundplates een integrale oplossing om de uiteenlopende speakers van meerkanaals geluidssystemen en de versterker in één unit te combineren. Er komen zelfs units voor waar tot 8 speakers zijn ingepast! Daarnaast vindt er o.a. bij Philips nog een Blu-Ray speler een plekje in dit compacte systeem, zodat er niet alleen enorme winst wordt behaald qua ruimte maar ook als het gaat om de vele kabelverbindingen.

  Draadloos 

  Door slank, ondiep design te combineren met breedtes van gemiddeld tussen de 70cm en 100cm zijn veel modellen goed te combineren met Flat screens van 40 inch of groter. Voor die LED TV’s is er bij vrijwel alle modellen van merken als Samsung, Harman Kardon en Magnat sprake van een HDMI verbinding, waarmee niet alleen perfect signalen worden verkregen maar tevens nog meer kabels worden voorkomen. Dat geldt in nog sterkere mate voor sommige modellen van Onkyo, LG, Panasonic en Harman Kardon door de draadloze connectie via de geïntegreerde BlueTooth.

  Ook de bediening kan in vrijwel alle gevallen met smartphone, tablet of TV afstandbediening worden geregeld, om het comfort nog verder te verbeteren.

  Externe subwoofer 

  Verscheidene Soundbars van merken als LG, Samsung, Harman Kardon, Magnat en Onkyo worden met een draadloze externe subwoofer geleverd. Doordat basweergave geen specifieke plaats vereist en er ook geen kabelverbinding is, vraagt deze extra speaker geen speciale plek om ten volle te kunnen genieten van de kwaliteit van zulke woofer systemen. Met die simpele toevoeging van slechts één unit kan men zo nog een extra dimensie aan bepaalde muziekgenres, games of grotere ruimtes geven.

  Uitgebreid assortiment 

  Uit het aanbod van specialisten als LG, Magnat, Harman Kardon, Panasonic, Onkyo maar ook Pioneer, Sony, Samsung en Denon selecteren wij uitgebalanceerd assortiment waaruit u kunt kiezen. U bent altijd welkom in onze Superstore voor een advies of een impressie. En voor uitgebreide technische informatie, reservering of snelle levering van een aanbieding kunt u terecht op onze website.